bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,557.03 0.99%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,320.56 5.65%
bnb
BNB (BNB) $ 604.07 2.91%
solana
Solana (SOL) $ 142.00 3.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520085 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467331 2.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149939 3.00%

ETF ihraççısı Bitcoin’in düşüşü hakkında konuştu

Bitcoin ETF'lerinde haftalar sonra bir ilk gerçekleşti

Bitcoin ETF ihraççılarından Fidelity’nin Küresel Makro Direktörü Jurrien Timmer, Bitcoin (BTC) fiyatının neden düştüğü konusuna açıklama getirdi. Bitcoin hafta sonunda gördüğü yaklaşık yüzde 7’lik düşüşün ardından yatay şekilde ilerlemeye devam ederken yatırım şirketinin yetkilisi, kripto para biriminde satışların daha uzun süre devam etmesini beklemediğini söyledi.

Sosyal medya platformu X üzerinden paylaşımda bulunan Timmer, Bitcoin fiyatındaki mevcut eğilimlerin, uzun vadeli bir trendin tersine dönmesindense kısa vadeli bir konumlanma olduğunu söyledi. Bazıları Bitcoin’in daha fazla düşebileceğini ve 32 bin dolar ile 38 bin dolar arasında bir yerde destek bulabileceğini tahmin etse de Timmer bu fikirlere katılmadığını ifade etti. Timmer “Benim tahminim, artık büyük an geldiğine göre, son kazanımları pekiştirmenin biraz zaman alacağı yönünde.” dedi.

“Bitcoin’in zamana ihtiyacı var”

Timmer, “Bu, Bitcoin’in bir emtia birimi olarak yaygın şekilde benimsenmesine yönelik yeni bir sayfa mı olacak?” diye sordu. Paylaşımlarında bu soruyu da yanıtlayan uzman, “Öyle görünüyor, ancak oraya varmak biraz zaman alabilir.” dedi.

Haber yazımı itibarıyla BTC/ABD Doları 42.684 dolar seviyesinde işlem gördü ve önceki işlem seansından bu yana 746 veya yüzde 1,72 düşüş aldı. Lider kripto para Bitcoin ETF’lerinin geçen haftaki ilk işlem gününde 49.bin dolara kadar yükselmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala