Eski Wall Street yöneticisinin kripto borsası Coindesk’i satın aldı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Eski New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE) başkanı Tom Farley’in yönettiği kripto para borsası Bullish, medya alanında büyük bir yatırım yaptı.

Wall Street Journal’in dakikalar önce paylaştığı habere göre Bullish, kripto haber şirketi Coindesk’i satın alma sürecinini tamamladı. Kripto borsası, daha önce Digital Currency Group’a (DCG) ait olan medya şirketinin bütün hisselerini aldığını açıklarken anlaşmanın maddi detayları ise henüz belli olmadı.

Coindesk’in Bullish borsasından bağımsız olarak faaliyetlerine devam edeceğinin altını çizen Tom Farley, mevcut yönetim ekibinin görevde kalacağını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

IMF: El Salvador, Bitcoin ile ilişkisine mesafe koymalı

El Salvador’un Bitcoin yatırımları Uluslararası Para Fonu (IMF) tarafından hala pek olumlu karşılanmasa da kurum, ülke ile işbirliğini sürdürmeye devam ediyor. Reuters’ın haberine göre IMF sözcüsü Julie Kozack, Perşembe günü gerçekleştirdiği basın toplantısında “kamu sektörünün Bitcoin ile olan ilişkisini sınırlamayı” önerdiklerini dile getirdi. 2021 yılında El Salvador, Bitcoin’i yasal ödeme aracı olarak tanıtmıştı. IMF, bu ...

Bağlantıyı kopyala