bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,947.94 2.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.56 5.17%
bnb
BNB (BNB) $ 581.68 1.70%
solana
Solana (SOL) $ 173.04 6.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524246 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48495 4.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156459 3.96%

Eski Credit Suisse yöneticisinden kripto para girişimi

isvicre ulusal bankasi ilerleyen donemde bitcoin btc satin alabilir 2

İsviçre’nin en büyük bankacılık kuruluşlarından Credit Suisse’in üst yönetiminde rol alan ünlü bankacı David Riegelnig, kripto para sektörüne yöneldi. Riegelnig, yedi farklı bankanın desteklediği bir kripto alım-satım platformu kurduğunu duyurdu.

Rulematch isimli kripto para borsası, ortaya çıkan ilk bilgilere göre finans dünyasının en büyük şirketlerinin çeşitli hizmetlerinden faydalanacak. Yeni borsa, saklama teknolojisi için Metaco ile iş birliği yaparken Amerikan borsası Nasdaq ise Rulematch’in piyasa gözetimi ve risk kontrolünden sorumlu olacak.

İsviçre’de kurulan kripto platformu öncelik olarak kurumsal yatırımcılara hizmet verecek. Yeni borsa, 30 milisaniye gibi kısa işlem aralıklarıyla büyük oyunculara Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) ticaretini mümkün kılacak.

Rulematch kurucusu ve CEO’su David Riegelnig, mevcut borsaların yüksek gereksinimleri karşılamadığını belirtti:

“Kripto spot piyasasında düzenlenmiş ve yüksek katılım gereksinimlerini karşılayan oyuncular yer alıyor. Rulematch, müşterilerine bir komisyoncudan daha fazlasını sunacak.”

Eski Credit Suisse yöneticisinin kurduğu kripto para borsası İspanya’nın en büyük bankalarından BBVA ve Almanya merkezli DLT Finance gibi şirketlerden de destek alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala