bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,558.76 1.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,022.49 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 585.18 1.32%
solana
Solana (SOL) $ 146.44 5.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52833 2.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465064 3.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149161 4.18%

Eski Coinbase Yöneticisinin Şirketi, 30 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

eski coinbase yoneticisinin sirketi 30 milyon dolarlik yatirim aldi

Kripto para şirketleri topladıkları yatırımlarla gelişme kaydediyor ve büyüyor. Kripto dünyası için oldukça önemli olan bu yatırımlar bir yandan endüstrinin daha hızlı gelişmesini de sağlıyor. Eski Coinbase yöneticisi olan Dan Romero, yeni kurduğu şirketi için 30 milyon dolarlık yatırım aldı.

Eski Coinbase Yöneticisinin Şirketine Milyon Dolarlık Yatırım

Eski bir Coinbase yöneticisi olan Dan Romero yaptığı açıklamada, şirketi Merkle Manufactory‘nin Farcaster adlı sosyal ağ protokolü geliştirmek için Andreessen Horowitz (a16z) liderliğindeki bir turda 30 milyon dolar topladığını söyledi.

eski coinbase yoneticisinin sirketi 30 milyon dolarlik yatirim aldi

2019 yılında Coinbase’ten ayrılan Dan Romero, eski Coinbase yöneticisi olan Varun Srinivasan‘ın RSS+ adlı bir fikir üzerinde birlikte çalışmaya başladıklarını açıklayarak şunları söyledi:

Amacımız, kullanıcıların izleyicileriyle doğrudan ilişkilerinin olduğu, güvenilir bir şekilde tarafsız bir protokol oluşturmak. Birkaç yinelemeden geçtik ve nihayetinde sosyal ağlar oluşturmak için yeterince merkeziyetiz olan bir protokol Farcaster’ı kurduk.

Şirket, Farcaster‘ı kullanıcılarında test ediyor ve bu yıl içinde piyasaya sürülmesi için protokolünün ikinci bir versiyonu üzerinde çalışıyor.

Ayrıca Standard Crypto, Elad Gil, 1confirmation, Scalar Capital, First Round Capital gibi birçok şirket de yatırım turuna katıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala