bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

Eski ABD Başkanı Trump NFT Koleksiyonu Çıkartıyor

eski abd baskani trump nft koleksiyonu cikartiyor

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Blockchain alanına yöneliyor. Trump, tanesi 99 dolardan satılan sınırlı bir NFT koleksiyonu başlattı.

Eski ABD Başkanı’ndan NFT Adımı

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Truth Social hesabında sınırlı bir değiştirilemez token (NFT) koleksiyonu açıkladı. Donald Trump Dijital Ticaret Kartı olarak isimlendirilen koleksiyon, Polygon Blockchain ağında basılacak. Bir önceki ABD Başkanı olan Trump, ticaret kartını destekçileri için “harika bir Noel hediyesi” olarak tanımladı. Donald Trump açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bu NFT koleksiyonu, harika bir Noel hediyesi olur. Beklemeyin… İnanıyorum ki koleksiyon çok kısa süre içerisinde tükenecek.

eski abd baskani trump nft koleksiyonu cikartiyor 2

Koleksiyonun ilk çalışması için toplam 45.000 NFT oluşturuldu. Koleksiyonun internet sitesine göre, her parça “sadece 99 dolar” karşılığında satılıyor. Özellikle, ticaret kartları bir dizi çekiliş bonusu ile ilişkilidir. Koleksiyon internet sitesi, “Satın Aldığınız Her Dijital Koleksiyonla, Trump Çekilişine Katılım Sağlarsınız” deniliyor.

Ödüller arasında Trump ile Zoom görüşmesi, bir saatlik golf süresi ve Trump ile Miami’de bir akşam yemeği gibi etkinlikler yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala