bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

EPIK Coin Nedir?

EPIK coin

EPIK coin, Epik Prime adındaki bir NFT platformunda kullanılan kripto paradır. Bu platformda eğlence sektöründeki dev isimler yer alıyor. Oyun için NFT’lerin alınıp satıldığı bir piyasa olarak da hizmet veren Epik Prime kripto para ekosistemindeki rakiplerinin önüne geçmek istiyor. Kullanıcılar bu platformdan faydalanarak oyun için NFT ürünleri tasarlayabilecek. Üstelik platformun sağladığı başarılı ortaklıklar bu ekosistemi tüm dünyadan milyonlarca insanın yer aldığı dev bir piyasa haline getiriyor. Epik Prime platformu dünyadaki tüm oyuncuların bir alanda toplanabilmesine imkan vermek istiyor. Kripto para piyasasında son zamanlarda NFT alanında çok sayıda proje başlatıldı. Piyasadaki kullanıcıların da bu alanda hizmetler almak istiyor oluşu geliştiricileri bu yönde proje tasarlamaya itti diyebiliriz. Kendisini yeniliklerle sürekli geliştiren ve dinamik bir yapıda olan kripto para ekosistemi NFT’ler ve metaverse projeleriyle yeni bir ivme kazandı. Oyunculuk alanındaki çok sayıda kullanıcı kendisini bir anda blockchain teknolojisiyle ve kripto paralarla içli dışlı halde buldu. Bu durumun belirli sonuçları olabilir. Piyasada patlak veren çok sayıda proje arasında iyi ve kullanışlı olanlarını seçmek için titizlik gerekiyor. Bu noktada kullanıcıların çevrelerinden duydukları bilgiler dışında kendi araştırmalarını gerçekleştirmeleri büyük önem arz ediyor. Böylece daha sağlıklı bir ekosistem meydana gelebilir. EPIK coin’ler tarafından işletilen Epik Prime platformu NFT’leri hedef alan projeler arasında yerini aldı.

Okumakta olduğunuz içerik boyunca Epik Prime ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik bu ekosistemde geçerli olan kripto para EPIK coin’ler hakkında da birtakım ilgi çekici verileri sizlerle bu yazıda paylaşacağız. Epik Prime platformu kullanıcılarına NFT’ler geliştirmek ve bunları alıp satabilmek imkanı sunuyor. Son zamanlarda popüler hale gelen NFT’ler ile ilgili kaliteli işlemler yapılabilecek platforma duyulan ihtiyaç bu sayede giderilecek. Ekibin küresel ölçekte hizmetlerine devam eden dev şirketlerle sağladığı ortaklıklar da bu projenin diğerleri arasından ayrılmasına yardımcı oluyor.

EPIK

EPIK Coin Ne Zaman Çıktı?

EPIK coin projesi ile ilgili ilk çalışmalar 2018 yılında gerçekleştirilmiş. Bu kripto paranın borsalarda ilk kez işlem görmesi bu yıllara dayanıyor. O yıllardan bu yana EPIK coin projesi çalışmalarına başarılı bir şekilde devam etmiş. Bu sayede bugünkü Epik Prime ekosistemi meydana gelmiş ve burada kullanıcılara çok sayıda hizmet sunuluyor. Epik Prime olanaklarından faydalanan kripto para severler NFT işlemlerini kaliteli ve hızlı bir şekilde yapabilmenin ayrıcalıklarından faydalanıyor. Son zamanlarda NFT ve metaverse alanında yaşanan patlamanın ardından kullanıcıların bu tür işlemleri rahatlıkla yapabileceği bir ekosisteme ihtiyaç duydukları söylenebilir.

Projenin ardındaki ekip hakkında detaylı verilere web kaynakları üzerinden rastlamak mümkün görünmüyor. Projenin web sayfasında kullanıcıların whitepaper talep ettikleri bir bölüm de bulunuyor. Ancak buraya mail adresinizi yazdığınızda size gönderilen linkte whitepaper dosyası yer almıyor. Bahsi geçen sayfa projenin e-mail bültenine abone toplamak adına tasarlanmış adeta clickbait ile çalışan bir sistem. Söz konusu durumun kullanıcılara güven vermeyen bir sonuç teşkil ettiğini söyleyebiliriz. Çoğu projenin whitepaper dosyası web kaynaklarında rahatlıkla bulunabilir şekilde yer alıyor. Konu hakkındaki değerlendirmelere aşağıdaki başlıklardan ulaşabilirsiniz.

EPIK Coin Fiyatı Nedir?

EPIK coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Epik Prime ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalara imza atmış. Bu kapsamda fena sayılmayacak bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka yer vermiyor. Genellikle piyasadaki güvenilir projelerin bir tür tanıtıcı evrak hazırlıyor. Whitepaper dosyası olarak da bilinen bu evraklarda hem geliştiriciler hem de bu alana yeni dahil olan kullanıcıların anlayabileceği bilgiler var.

EPIK nedir

Whitepaper dosyası bulunmayınca EPIK coin ile ilgili verilere piyasa izleme platformlarından ulaşıyoruz. Buna göre EPIK coin miktarı toplamda 2 milyar adet EPIK coin’i geçmeyecek. Toplam arzın şimdiye dek yalnızca %12’sinin dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz. Bu oran yaklaşık olarak 234 milyon EPIK coin’e  karşılık geliyor.

EPIK Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EPIK coin [mcryptocoin=”EPIK” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. EPIK coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”EPIK” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. EPIK coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”EPIK” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”EPIK” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

EPIK Coin Kaç Dolar?                             

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 EPIK coin [mcryptocoin=”EPIK” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle EPIK coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,84 dolarla kaydetti. Bununla birlikte EPIK coin yılın en düşük seviyesini ise 0,091 dolarla belirledi.

EPIKK

EPIK Coin Nasıl Çalışmaktadır?

EPIK coin’ler Epik Prime platformunda hizmet veriyor. Bu platformda kullanıcıların oyun içi NFT’ler geliştirerek bunları alıp satabilmeleri mümkün hale geliyor. NFT işlemlerinin hızlı, güvenli ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmesi son zamanlarda piyasada yaşanan bir ihtiyaca karşılık veriyor. Bu sayede projenin ve kripto parasının gerçek kullanım alanları ortaya çıkıyor. Ekosisteme üyelik oluşturan kullanıcılar kendilerine sunulan olanak ve imkanlardan faydalanıyor.

EPIK Coin Nasıl Satın Alınır?

EPIK coin belirli kripto para borsalarından satın alınabilir. Bu borsaları Huobi Globai, KuCoin, Gate.io, Uniswap, BKEX, Hotcoin Global, ZT ve Pancakeswap olarak sıralandırabiliriz. Kullanıcılar bu borsalardan dilediklerin tercih ederek EPIK coin’e sahip olabilecekler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala