bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

En Yeni Yapay Zeka Teknolojileri

BTCHaber TV‘de yeni bir yapay zeka serisi başladı. Serinin ilk bölümünde Ozan Sihay, en yeni yapay zeka teknolojilerini ele aldı. Sihay, yapay zeka teknolojilerini inceledi ve nasıl kullanılacağını aktarıd. Programda Adobe Photoshop’un yapay zeka güncellemesi başta olmak üzere; DragGAN, Rask AI, Nvidia Picasso, Google Bard, Chat GPT, Wistlabs değerlendirildi.

En Yeni Yapay Zeka Teknolojileri: DragGAN, Generative Fill, Nvidia Picasso…

Ozan Sihay, BTCHaber TV‘de en yeni yapay zeka teknolojilerini ele aldı. Yapay zekanın bilim ve teknoloji dünyasını kasıp kavurduğunu belirten Ozan Sihay, “Son birkaç yıl içerisinde o kada fazla ilerleme kaydedildi ki hızına yetişmekte hepimiz zorlanıyoruz.” dedi. Sihay, yapay zekanın bilim insanı, girişimci ve kullanıcıları heyecanlandırdığını aktardı.

Sihay, DragGAN ile fotoğraflardaki herhangi bir noktayı istenilen şekilde hareket ettirilebileceğini ifade etti. Uygulama ile fotoğraftaki kişinin pozunu istenilen hale getirilebiliyor. Sihay’a göre DragGAN ile artık fotoğraflarda kötü çıkmışım, şöyle bir pozum olsaydı demek yok. DragGAN ‘in Github üzerinde de sayfası bulunuyor ancak kodlarının önümüzeki ay açılması bekleniyor.

Adobe Photoshop’un yapay zeka güncellemesini ele alan Sihay, Firefly’ın yazıyı görsele çevirdiğini aktardı. Sihay, söz konusu teknolojinin Adobe Photoshop entegre edildiğini ifade etti. Generative Fill sayesinde istenilen prompt ile görsel üzerinde değişiklik yapılabiliyor.

Daha fazla yapay zeka videoları için BTCHaber TV‘yi takip etmeyi unutmayın!

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala