bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

En İyi Web3 İnternet Tarayıcıları

en iyi web3 internet tarayicilari

İnternetin bir sonraki adımı olarak nitelendirilen Web3, Blockchain yenilikleriyle merkeziyetsiz bir ortam sunmayı amaçlıyor. Kullanıcılara DAO’lar veya diğer Blockchain yeniliklerini kullanma seçeneği sağlayan Web3 günümüzde internet tarayıcıları tarafından da desteklenmeye başladı. İşte en iyi Web3 internet tarayıcıları.

En İyi Web3 Tarayıcıları Neler?

İnternet, kullanıcı gizliliğine, Blockchain yeniliklerine ve kripto para ödemelerine imkân sunan Web3’e geçiş yapıyor. Web3 tarayıcıları merkezi olmayan web ve dApp’lere erişim getiren, kripto para birimi entegrasyonu sunan, daha hızlı gezinme ve kullanıcı gizliliği sunuyor. İhtiyacınıza göre seçebileceğiniz en iyi Web3 tarayıcıları şöyle;

Brave

en iyi web3 internet tarayicilari 2

Piyasaya çıktığı günden beri Blockchain yeniliklerini hızlı bir şekilde kullanıcılarına sunan Brave, Google’ın Chromium altyapısını kullanıyor. Chrome tarayıcısına aşina olanların yabancılık çekmeyeceği Brave, açık kodlu ve kullanımı ücretsiz bir internet tarayıcısı. Android, iOS, PC ve macOS desteği sunan internet tarayıcısı Web3 desteğine ve Brave Wallet özelliğine sahip.

Opera Crypto Browser

en iyi web3 internet tarayicilari 3

Popüler internet tarayıcılarından olan Opera’nın uzun bir süredir geliştirdiği Opera Crypto Browser, Web3 desteği sunan bir başka internet tarayıcısı. Yine Google’ın Chromium altyapısı kullanan Opera Crypto Browser, sahip olduğu VPN, reklam engelleme ve geniş kişiselleştirme seçenekleriyle Opera deneyimini Blockchain yenilikleriyle birleştiriyor. Çoklu Ağ Cüzdanı ile gelen tarayıcı Android, iOS, PC ve macOS sistemlerinde kullanılabiliyor.

Osiris

en iyi web3 internet tarayicilari 4

Kullanıcıları birden fazla Blockchain ağına bağlama imkânı sunan Osiris internet tarayıcısı, iOS ve PC platformları için indirilebiliyor. Web3 desteğine sahip olan internet tarayıcısı, Metawallet isimli bütünleşmiş Web3 cüzdanı ile geliyor.

Puma Browser

en iyi web3 internet tarayicilari 5

Web3’ün en büyük yeniliklerinden birisi de internet kullanıcılarının gizliliğine odaklanması. Listemizdeki Puma Browser ise sunduğu gizlilik odaklı özellikleriyle ön plana çıkıyor. Şimdilik Android ve iOS için sunulan mobil internet tarayıcısının ilerleyen süreçte PC ve macOS sürümlerinin de çıkması bekleniyor. Puma Browser Web3 desteği ve reklam engelleme özelliğiyle kullanıcılara gizli internet deneyimi sunuyor.

Beaker

en iyi web3 internet tarayicilari 6

Beaker internet tarayıcı hem Web2 hem de Web3 desteğine sahip. Bu sebeple Beaker için tam Web3 tarayıcısı diyemiyoruz. Sunduğu Web2 ve Web3 desteği tarayıcıya bazı avantajlar sağlıyor. Kullanıcılar Beaker ile kendi internet sitelerini oluşturabiliyor ve bu siteleri doğrudan tarayıcılarında bulundurabiliyor. Tarayıcı şu anda macOS, Windows ve Linux işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabiliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala