bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,352.85 0.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,590.47 1.06%
bnb
BNB (BNB) $ 579.70 1.95%
solana
Solana (SOL) $ 188.41 2.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.623156 3.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.658265 2.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.186663 2.20%

Paylaş

En İyi Ve Ücretsiz NFT Satış Siteleri 2022

nftt

NFT’ler, insanlara sonsuza kadar sürecek bir dijital sanat eseri satın almanın bir yolunu sağlayan yeni çılgınlıktır.

NFT pazar yerleri, konu en iyi NFT tokenlerine yatırım yapmak olduğunda gidilen web siteleridir.

Bazıları ayrıca kendi NFT’lerini oluşturmak ve basmak için grafik tasarım yazılımı kullanmak isteyebilir (bundan daha sonra bahsedeceğiz). NFT söz konusu olduğunda harika haber şu ki, erken başlayan insanlar (ve biz hala erken aşamalardayız), kısa bir süre içinde bazı büyük değer artışlarından çılgınca kâr ediyor.

Aslında, 11 Mart 2021’de Beeple olarak bilinen sanatçı, ilk NFT’sini 69 milyon dolara sattı. Bu, bu takas edilemez tokenlere yatırım yapmak için büyük bir ilgi uyandırdı.

İnsanların fiziksel bir resme yatırım yaptığı günler geride kaldı; şimdi, bu NFT çılgınlığında her şey dijital hale geldi.

Bu yazıda, halktan büyük ilgi gören yedi NFT pazaryerini sıralıyor ve inceliyoruz.

Bu pazar yerleri, NFT’ye başlamak isteyen herkes veya hatta dijital gayrimenkul hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herkes için iyi bir giriş noktası sağlar .

Hemen konuya girelim.

En İyi NFT Pazar Yerleri Nelerdir?

Aşağıdaki pazar yerleri, kullanıcılar arasındaki popülerliklerine, listelenen ürün sayılarına, envanter artışına ve daha fazlasına göre sıralanmıştır.

1. OpenSea 

Olağanüstü NFT’ler bulmak için en iyi pazar yeri

OpenSea


OpenSea, kullanıcıya ait dijital öğeler (JPG’ler ve GIF’ler dahil) için farklı kategorileri içeren büyük bir genel pazar yeridir. Ek olarak, yeni ortaya çıkan varlık sınıfları için en iyi fiyatlandırma bulunur. Bu sınıfların tümü, alım satımı her zamankinden daha kolay hale getiren sayısız blok zincirini destekler.

OpenSea alıcılar, satıcılar ve yaratıcılar için en kullanıcı dostu pazarını geliştirmeye devam ederken, temel altyapı NFT’lerin geleceğini desteklemek için sürekli olarak yükseltilmektedir.

Alıcılar ve satıcılar arasında güvenli ve güvenli işlemlere izin veren akıllı sözleşmelerle güçlendirilen bu pazar yeri, kullanıcıların varlıklarını özgürce takas etmelerini destekler, yazarların yeni dijital NFT çizimlerini yayınlamalarına ve geliştiricilerin herkesin bir araya gelip sanatı paylaşması için çeşitli sanal dünyalar oluşturmasına olanak tanır. 

Hacme göre sıralanmış en iyi NFT’leri görme yeteneği ile, yatırım yapmak için özel dijital varlıkları keşfetmek istiyorsanız OpenSea en iyi seçimdir.

2. Rarable

Yeni NFT kategorilerini keşfetmek için en iyisi

rarible homepage 1536x720 1

Rarable’ın amacı, NFT platform kullanıcılarının tüm karar ve yönetişim haklarına sahip olmasını sağlayan, merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) olmaktır.

Rarible, koleksiyonerlerin ve yaratıcıların platform yükseltmelerini bulmalarına ve oylamalarına izin vererek, platformun yalnızca NFT alıp satmanın mümkün olduğu bir yer değil, aynı zamanda çalışanlarına duyarlı bir kamu altyapısı olmasını da sağlıyor.

Tamamen merkezi olmayan bir finans (defi) platformu olmak, bu kripto alanında NFT toplamak isteyenler ve yaratıcılar arasında şeffaf ve güvenli işlemlere izin verir.

Son birkaç gündeki en iyi NFT bağlantılarını göstermenin yanı sıra, kullanıcılar aynı ilgi alanlarını paylaşan diğer koleksiyoncular ve yaratıcılarla bir topluluğun parçası olabilirler.


NFT pazarına ek olarak, Rarable, platformun yerel yönetim tokeni olan RARI’yı da tanıttı. Tokenin nihai amacı, aktif kullanıcılar için platformun geleceğinde bir ses sağlamaktır.

Bu pazardan daha fazla kullanıcının yararlanmasıyla Rarable’ın büyük bir potansiyeli var.

3. SuperRare  

En iyi NFT sanatçılarından dijital sanat bulmak için en iyisi

superrare homepage


SuperRare, koleksiyonerlerin ve yaratıcıların dijital eserleri güvenle alıp satabilmelerinin yanı sıra ticaret yapabilmeleri için zamanın testine dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

SuperRare, pazarının arkasında blok zincir teknolojisini kullanarak, kullanıcıların nadir bulunan sanat eserlerini doğrudan dijital sanatçının kendisinden tanıtmasına ve küratörlüğünü yapmasına olanak tanır.

SuperRare’deki tüm işlemler, pahalı üçüncü taraf aracılara ihtiyaç duymadan eşler arasında gerçekleştirilir.

Diğer pazarlara benzer şekilde SuperRare, kullanıcılarına son hafta, ay ve yılda işlemler açısından hangi NFT’lerin trend olduğunu gösteriyor.

Sanatçılar, çalışmalarının sonraki tüm NFT satışları için; hayatlarının geri kalanında kalan kazançlar alırlar. Bu, endüstri standardı lisanslama ve telif ücreti ödeme modeli yerine yeni bir yaratıcı ekonomi için yeni bir yol açıyor.

Her işlem blok zincirine kaydedilir ve NFT dijital sanat eserleriyle dolu kurcalamaya karşı korumalı bir geçmiş sağlar.

4. Mintable 

Kendi NFT’lerinizi basmak için en iyisi

mintable homepage 1536x619 1

Mintable, yalnızca NFT’lerinizi satın almak için harika bir pazar yeri değil, aynı zamanda kendi NFT’lerinizi basmak için de güçlü bir araçtır.

Mintable’ın misyonu, sınırlı sayıda dijital varlıkların üretimini herkes için basit ve erişilebilir hale getirerek, hayatın her kesiminden sanatçıların girişimci olmalarına ve hatta ilgilenen kişilerin elde tutmak veya satmak için kıt dijital malları toplamasına izin vermektir.

Kullanıcılar, pazar yeri olarak Mintable’ı seçerek, teknik bilgiye ihtiyaç duymadan fikirlerini gerçekleştirebilecekler.

Ek olarak, web sitesinde sunulan kripto sanatı, müzik, video, koleksiyon, spor ve diğer koleksiyonların sınıflandırılmasıyla satın alınacak doğru NFT’yi bulmak kolaylaştı.

NFT’lerinizi ücretsiz olarak basmaya başlayabilirsiniz (gassız basım olarak bilinen bir süreç), bu da kendi NFT’lerinizi oluşturmaya başladığınızda bir ücret ödemeniz gerekmediği anlamına gelir.

NFT’lerinizin değerini en üst düzeye çıkarmak için Mintable’ın gelişmiş işlem hacmini ve satış özelliklerini kullanabilirsiniz. Bu, ticaret kartlarının da giderek daha popüler hale gelen bir şey olduğu anlamına geliyor.

Sosyal özellikler ve doğru analizlerle Mintable, bir NFT yaratıcısının fikirlerini hayata geçirmek için ihtiyaç duyduğu her şeyi sunar.

5. Nifty Gateway 

Doğrudan içerik oluşturucular tarafından satılan küratörlü bulmak için en iyisi

niftygateway homepage 1

Nifty Gateway, Nifties toplayan en az bir milyar insanı görme amacına sahiptir.

Bir Nifty’nin ne olduğunu merak ediyorsanız, bu sadece Nifty Gateway’in asla ortadan kalkamayacak dijital varlıklar yaratmaya verdiği yanıttır. Gelecekte ne olursa olsun, satın aldığınız tüm varlıklar, içerik oluşturucu dükkanı kapatmaya karar verse bile her zaman sizin kalacaktır.

Nifty Gateway, yalnızca sitelerinde bulunan sınırlı sayıda, yüksek kaliteli Nifties üretmek için en iyi sanatçılar ve şirketlerle işbirliği yapar.

Nifty, sitelerinde özel Nifties oluşturmak için dünyaca ünlü bir sanatçı olan Michael Kagan gibi tanınmış sanatçılarla işbirliği yaptı.

Her koleksiyon belirli bir zamanda açılacak ve yalnızca kısa bir süre için erişilebilir olacaktır.

Her üç haftada bir yeni damlalar yayınlanır. Bu, platformu nadir bulunan dijital ürünleri bulmak için harika bir yer haline getiriyor.

6. MakersPlace

Nadir ve özgün dijital sanat projeleri için en iyisi

makersplace homepage 1536x741 1

MakersPlace, dijital ürünler, yani kripto para birimi ile alınıp satılabilen programlanabilir sanat eserleri için kapsamlı bir pazar yeridir.

Dijital ürün çoğaltılsa bile, orijinal ve uygun şekilde imzalanmış sürüm olmayacaktır. MakerPlace’in gerçekten parladığı yer burasıdır.

Başlangıç ​​olarak, tüm dijital ürünler kalitelerini garanti altına almak için MakersPlace küratörleri tarafından incelenir ve onaylanır. Ürünler, müşterilerin ne elde ettiklerini bilmeleri için belirli kalite standartlarına ( ERC-20 ve ERC721 gibi) uymalıdır.

Her dijital prodüksiyon, türünün tek örneği bir dijital baskı olarak yayınlanır. Bir içerik oluşturucu, belirli sayıda orijinal kopyanın mevcut olduğunu garanti etmek için blok zinciri teknolojisini kullanabilir ve dijital ürünün kıtlığını ve benzersizliğini garanti edebilir.

7. NBA Top Shot Marketplace 

En iyi NBA NFT’lerini keşfetmek için en iyisi

topshot homepage

NBA Top Shot Marketplace, spor fandomunda yeni bir dönem getiriyor. Bu sadece favori takımlarınızı ve sporcularınızı göstermekle ilgili değil; İlk kez, NBA’in en güzel anlarından bazılarına da sahip olabilirsiniz.

Ara sıra bir NBA yıldızı, dünyanın her yerinden insanların defalarca izlediği inanılmaz bir performans sergiliyor; artık o anın sonsuza kadar sahibi olma yeteneğine sahipsiniz.

NBA, bu NFT’leri resmi olarak lisanslar ve sınırlı miktarlarda üretir, bu da burayı nadir ve benzersiz NBA NFT’lerini bulmak için mükemmel bir yer haline getirir.

Yalnızca az sayıda Top Shot Moment™ dijital Koleksiyon Öğesi kullanıma sunulduğundan, bunları toplamak için alıcının dikkatli bir bakış açısı ve taahhüt vermesi gerekir.

Bu, satışa çıktıklarında isteğe bağlı paketler satın alarak koleksiyonunuzu oluşturmanıza ve NBA tarihinin en heyecan verici anlarının tam deneyimini yaşamanıza olanak tanır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı. Ramazan Eles, içerik stratejisi ve iş geliştirme konusunda kripto para birimi ve blok zinciri tabanlı şirketlerle çalışmaktadır. Kripto para endüstrisindeki hareketler hakkında girişimcilere ve risk sermayedarlarına özel olarak danışır. O da senin gibi 2012'de daha fazla Bitcoin almadığı için pişman.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala