bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,858.38 2.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,178.50 1.74%
bnb
BNB (BNB) $ 600.33 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 151.81 4.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.532062 3.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475911 6.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153558 5.16%

ELONGATE Coin Nedir? ELONGATE Coin Yorum ve Geleceği

ELONGATE Coin

Binance Akıllı Zinciri (BSC) üzerinde çalışan ELONGATE, sahiplerini işlem ücretlerinin bir kısmı ile ödüllendiren ve iklim koruma ve insani yardım gibi sosyal amaçlara bağış yapan bir hayır kurumu tokenidir. Temmuz 2021’de ELONGATE, yasal olarak bağımsız iki kuruluş oluşturdu: bağışlar, hayır etkinlikleri ve bağış toplama gibi sosyal etki faaliyetlerini yönetmeye odaklanan EG Derneği; ve teknoloji platformlarını ve yıkıcı teknolojik gelişmeleri yönetmeye odaklanan ELONGATE Global .

Bir şirket olarak ELONGATE’in misyonu, topluma geri vermek ve onu daha iyi bir yer haline getirmektir. 


ELONGATE Coin Nedir?

ELONGATE, sosyal bir etki yaratan, BSC üzerine inşa edilmiş bir kripto para birimi tokenidir. ELONGATE tokenlerinin ticaretinden toplanan işlem ücretlerinin %10’u sahiplerini ödüllendirmek için kullanılır ve hayırsever faaliyetler için bağışlanır. Protokol, ücreti otomatik olarak ve anında böler: %50’si tüm token sahiplerine gider ve kalan yarısı PancakeSwap’ın Likidite Havuzunda (LP) otomatik olarak kilitlenir. PancakeSwap, otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcı (AMM) ve merkezi olmayan bir finans (DeFi) uygulamasıdır. Kullanıcıların token alışverişinde bulunmasına yardımcı olur ve çiftçilik yoluyla likidite sağlar ve karşılığında ücret alır. Her 14 günde bir fonlar toplanır ve topluluğu tarafından seçilen bir hayır kurumuna bağışlanır.

ELONGATE resmi olarak Temmuz 2021’de bir şirket olarak kuruldu ve COO Hasan Aziz ve Baş Marka Sorumlusu Alexander Gambon’dan oluşan bir liderlik kurulu tarafından yönetiliyor. Şirket, PancakeSwap’ta işlem görebilir. ELONGATE tokeninin, her iki tokenin da memlerden kaynaklanması bakımından Dogecoin’e (DOGE) benzer bir geçmişi vardır. Aslında, ELONGATE’in yaratılışı, Elon Musk’ın Mart 2021’de attığı, “Benim hakkımda bir skandal çıkarsa, *lütfen* adını Uzatma” yazan bir tweet’e kadar izlenebilir.

ELONGATE’i Farklı Kılan Nedir?

ELONGATE, bir sosyal etki hareketini güçlendirmek için bir kripto projesi olarak başlatıldı. USP’si, birleşik ödülleri ve hayırsever yönelimidir. Topluluk üyelerine verilen ödüller, sahip oldukları ELONGATE tokenlerinin sayısıyla orantılıdır. Her işlem ücretinin kalan yarısı PancakeSwap LP’ye gider. Kuralları, her hafta birikmiş tokenlerinin %60’ının çeşitli hayır kurumlarına dağıtıldığını gösteriyor. ELONGATE’in misyonu, “blok zinciri teknolojilerinden ve topluluk eyleminden yararlanmak, sosyal farkındalık yaratmak ve kârlılığı olumlu sosyal etkiyle bağlantılı hale getirerek statükoya meydan okumaktır.” 

ELONGATE bugüne kadar Children International, Action Against Hunger ve Human Relief Foundation gibi önemli STK’lar için 3,25 milyon dolar topladı. ELONGATE deflasyonisttir, bu nedenle 1 katrilyon sınırına ulaşıldıktan sonra yeni madeni paralar çıkarılamaz. ELONGATE popüler hale gelirse, fiyatta önemli bir artış potansiyeli vardır.

ELONGATE Kullanım Örnekleri

ELONGATE, öncelikle kripto tutarak toplum üzerinde olumlu bir etki yaratmak isteyen yatırımcılar tarafından kullanılır. Kurulumu, faydalı amaçlara fayda sağlamak için sahiplerinin maliyetlerini kullanır ve ESG (çevresel, sosyal ve yönetişim) faktörlerini dikkate alan yatırımcılar için uygundur. Yatırımcılar, büyüme fırsatlarını ve önemli riskleri belirlemek için analizlerinin bir parçası olarak ESG ile ilgili bu finansal olmayan faktörleri giderek daha fazla uygulamaktadır.

ELONGATE dört temel değer üzerine kurulmuştur: hayırseverlik, topluluk, açıklık ve sürdürülebilirlik. Hayır kurumu bağış yaparak daha büyük iyilik için gerçek bir etki yaratıyor. Topluluğun, toplum için kurduğu kolektif bir misyon olarak topluma hizmet eder. ELONGATE tarafından sağlanan bağışlar açlığı giderir, COVID-19 yardım projelerine yardımcı olur ve çevre temizliğine yardımcı olur.

ELONGATE, token ile entegre olan mobil oyunlar da geliştirir. Oyun ürünleriyle entegre olmak ve çeşitli erişim noktaları sağlamak için başlatılan özel koleksiyon NFT’leri vardır. Bu NFT’ler BNB ile satın alınır ve ek olarak ELONGATE tokenleri yakında bir ödeme mekanizması olarak entegre edilecektir. Yapılan tüm bağışlar ve NFT transferleri topluluk tarafından görülebilir. 

ELONGATE.cc

ELONGATE.cc, tokenler ve kullanıcılar arasında bir iletişim noktası olarak hizmet veren ve token hakkında en güncel bilgileri sağlayan resmi web sitesidir. Özellikleri arasında token takas uygulaması, dönüm noktası güncellemeleri, haberler, topluluk forumları ve daha fazlası bulunur. 

ELONGATEcc

ELONGATE Spark

ELONGATE Spark, ELONGATE ekosistemine anında erişim sağlayan bir mobil uygulamadır. Kullanıcılar, sosyal etki nedenlerini beğenebilir ve paylaşabilir, bağış toplama kampanyalarını hızlandırabilir, dijital bir cüzdan aracılığıyla fonlarını takip edebilir ve dünya çapındaki bölümlerde diğer destekçilerle iletişim kurabilir. ELONGATE kripto, ekosistemin merkezinde yer alır ve kazanma (token sahiplerini ödüllendirme) ve verme (sosyal etki yaratma) eylemlerinin el ele yürümesini sağlayan bir devrime güç verir.

ELONGATE Kripto Madenciliği Yapabilir misiniz?

Bitcoin, Ether ve Stellar Lumen gibi kripto para birimlerinin aksine ELONGATE madenciliği yapılamaz, sadece satın alınabilir.

ELONGATE Coin Nasıl Satın Alınır?

Kullanıcılar, sırayla ELONGATE ticareti yapmak için kullanılabilecek Binance Tokens (BNB) satın almak için Binance kripto borsasından yararlanabilir. BNB satın aldığınızda, MetaMask gibi harici bir kripto cüzdanına aktarılması gerekir . Ardından, kullanıcının PancakeSwap’ı ziyaret etmesi ve BNB ile takas etmek için ELONGATE token adresini kullanması gerekir.

ELONGATE, PancakeSwap, LBank ve BitMart gibi büyük kripto borsalarında BNB veya USDT (Tether) ile satın alınabilir. Token daha yeni piyasaya sürüldüğü için doğrudan banka havalesi veya kredi kartı ile satın alınamaz. Kullanıcılar ayrıca resmi web sitesinin, tokenlerini satın alınabileceği yerleri listeleyen Token Satın Al bölümünü ziyaret ederek ELONGATE satın alabilirler.

ELONGATE kripto para birimi, 25 Mart 2021’de bir katrilyon token, bir sabit kapakla piyasaya sürüldü. Yaratılışta yaklaşık 412 trilyon token yakıldı ve o zamandan beri 24 trilyondan fazla yakıldı. Ekip, tokenleri sürekli haftalık olarak yakar. 

Her hafta ELONGATE tokenlerinin %43.7’si ölü bir cüzdana gönderiliyor ve manuel olarak yakılıyor. ELONGATE tokenlerini yakmak önemlidir çünkü onları yeni Eth2 blok zincirinde ETH ile eşleştirmek için likidite gereklidir. Fiyat oynaklığını önlemek için yeterli likiditeye ihtiyaç vardır. Topluluk için bir miktar likidite kilitlendiğinden, haftalık ekstraksiyon (veya yakma) gereklidir.

ELONGATE Coin Yorum ve Geleceği

Nispeten yeni bir kripto katılımcısı olmasına rağmen, ELONGATE, kripto pazarındaki büyümesinden de anlaşılacağı gibi iyi karşılandı. Gelecekte bol miktarda büyüme görmesi bekleniyor. Kullanıcılar için ek bir avantaj, büyük bir holding kazanmak isteyen giriş seviyesi kripto para yatırımcıları için avantajlı olan kriptosunun düşük fiyatıdır. Kullanıcılar şimdi büyük miktarda ELONGATE kriptosu alırlarsa, gelecekte harika ödüller kazanabilirler. Bu tokenin önümüzdeki 12 ay için 0,00001 ABD doları hedef fiyatı vardır.

ELONGATE, kripto için büyük bir USP olan topluma geri veren bir kripto para birimidir. Her yerdeki kullanıcılar, değerini tanımaya ve özelliklerini keşfetmeye başladı. Ayrıca, ELONGATE, yaratılmasına ilham veren adam Elon Musk da dahil olmak üzere sektördeki tanınmış kişiler tarafından desteklenmektedir. ELONGATE, sürdürülebilirliği sağlamak için sürekli uyarlanan bir dizi pazar analizi ve gerçek zamanlı ayarlamalar ile maksimum güvenlik ve güven sağlamaya odaklanır. Çeşitli vakıfları desteklemek için attığı olumlu adımlar göz önüne alındığında, ELONGATE’in geleceği kesinlikle parlak görünüyor.


ELONGATE Alternatifleri

Azınlıkta olmasına rağmen, ELONGATE topluma geri veren tek kripto para birimi değildir. Keşfedilecek üç alternatif şunlardır:

SavePlanetEarth (SPE)

SPE, geliştirilmiş bir yeşil (ağaç) örtü geliştirmeyi, daha iyi SavePlanet yönetimini, daha anlamlı yasal kontroller için lobi yapmayı ve iklim değişikliğinin gerçek maliyetlerini desteklemeyi amaçlamaktadır. Bunu stratejik ortaklıklar, akademik destek ve hala büyümekte olan güçlü bir kripto para topluluğu aracılığıyla yapıyor. 

SavePlanetEarth SPE

SPE, atmosferdeki karbondioksiti yakalamak ve depolamak ve uluslararası yardım kuruluşları ve halkla koordinasyon sağlamak anlamına gelen karbon tutma yoluyla dünyanın manzarasını değiştirmek için tüm bileşenleri toplar.

Aquari

Aquari, dünyadaki tüm canlılar için dünyadaki su kütlelerini sağlıklı bir duruma getirmeyi amaçlayan, kripto para birimiyle çalışan bir çevre koruma organizasyonudur. Aquari’deki her işlem, toplam değerinin %10’u kadar vergilendirilir. Bu vergi, likidite sağlamak için yakılan %4, tüm Aquari sahipleri arasında yeniden dağıtılan %3 ve STK’nın çabalarını finanse etmek için bir bağış cüzdanına gönderilen %3 ile paylaştırılır.

Aquari

Pangea Cleanup (SEA)

2019 yılında Pangea Ocean Cleanup olarak başlatılan SeaChain, misyonu okyanusu temizlemek ve ekolojik bir harekete ilham vermek olan Singapurlu bir şirkettir. 500.000 dolardan fazla para topladı ve şu ana kadar 10 ülkede 40 plaj temizliği gerçekleştirdi. 

SEA, mal ve hizmetleri sürdürülebilir bir şekilde üreterek ve kaynak israfını sınırlayarak okyanus kirliliğiyle mücadele için sürdürülebilir bir döngüsel ekonomi çözümü olarak hareket eder. Blok zinciri aracılığıyla izlenebilen ve doğrulanabilen nehir bariyerlerini kullanarak çöpleri geri dönüştürüyor ve bariyerler plastik denkleştirilmiş krediler yaratıp satarak gelir sağlıyor. Bu arada, toplanan çöpler SeaChain’in geri dönüştürülmüş ürün serisine dahil edilir ve üreticilere satılır.

SEA

ELONGATE Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ELONGATE Coin TL’den işlem görüyor. ELONGATE Coin fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. ELONGATE Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

ELONGATE Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ELONGATE Coin dolardan işlem görüyor. 2022 yılının Ocak ayı itibariyle ELONGATE Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,00000109 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ELONGATE yılın en düşük seviyesini ise 0.000000002449 dolarla belirledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala