bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,819.83 2.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.66 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 591.70 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 135.93 4.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513552 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452616 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144068 3.91%

Elon Musk’tan X yanıtı: Kripto planı yok

elon musktan xai aciklamasi

Elon Musk, X ve Twitter bağlantılı kripto paralar ile ilgili açıklama yaptı. Musk, sosyal medya platformu X‘in piyasaya kripto para sürme planı olmadığını belirtti.

elon musk yeni girisimini duyurdu

Elon Musk’tan X açıklaması

Elon Musk, sosyal medya platformuyla bağlantıları olduğunu iddia eden dolandırıcı token’lar ile ilgili açıklama yaptı. Musk, X ve Twitter tabanlı kripto paralarla ilgili gönderiye verdiği yanıtta, X’in kripto para planı olmadığını kaydetti.

DogeDesigner isimli bir kullanıcı, X hesabı üzerinden kripto topluluğunu dolandırıcı projelere karşı uyardı. DogeDesigner, Musk ve X’in kripto tokenı piyasaya sürmediğini paylaştı. Elon Musk, bu paylaşıma “Ve asla yapmayacağız” yanıtını verdi.

Musk, daha önce X’e ödeme seçeneği olarak kripto paraların entegre edilebileceği ilişkin ipuçları vermişti. Kripto dünyası, söz konusu kripto varlığın Dogecoin (DOGE) olabileceği üzerinde tartışmalar yürütmüştü.

Musk’ın kripto para piyasa sürme niyetleri olmadığını açıklamasının ardından DOGE yükselişe geçti. Memecoin, yüzde 2’nin üzerinde artış kaydetti. Twitter, geçen ay resmen X olarak değiştirildi. Musk, X’in her şey uygulaması olacağını belirterek, iddialı vizyonunu açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala