bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.78 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 610.02 0.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 1.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527072 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470429 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151124 0.29%

Elon Musk’ın Yorumu Shiba Inu’nun Yükselişini Durduramadı

elon muskin yorumlarindan bu kez shiba inu etkilendi 3

Tesla CEO’su Elon Musk, kripto piyasasının sık sık gündeminde. Elon Musk bu kez Shiba Inu‘ya tek bir kelimeyle satış baskısı uyguladıktan sonra Dogecoin’i “halkın kriptosu” gibi hissettiğini dile getirdi.

Tesla ve SpaceX için çalışan birçok insanın ona sahip olması nedeniyle, meme kripto parasını insanların kripto parası gibi gördüğünü söyleyen Musk’ın açıklaması şu şekilde;

Onlar finans uzmanı veya Silikon Vadisi teknoloji uzmanı değiller. Bu yüzden Doge’u desteklemeye karar verdim. İnsanların kripto parası gibi geldi.

elon muskin yorumlarindan bu kez shiba inu etkilendi

Elon Musk Elinde Shiba Inu Tutmadığını Söyledi

Shiba Inu, Pazar günü 24 saatten daha kısa bir sürede neredeyse yüzde 60 sıçrayarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.00004442 ABD Dolarına ulaştı. Ayrıca ticaret hacminde Ethereum’u geçmeyi başardı. En çok işlem gören üçüncü kripto para birimi oldu.     

Ancak Musk, bu yükselişi bir paylaşım yaparak durdurmaya çalıştı. “SHIB Topluluğu”nun bir üyesi, iş patronuna kaç tane Shiba Inu tokenine sahip olduğunu sorduğunda, kısa ve öz bir şekilde “Hiçbiri” tweetini paylaştı.

Yapılan bu paylaşım üzerine Shiba Inu kripto para biriminin fiyatını yüzde 14 oranında düşüş yaşadı. Bununla beraber SHIB kısa bir süre içerisinde Elon Musk’ın olumsuz etkisini çabucak atlattı.

Shiba Inu İşlem Hacmi Bakımından Ethereum’u Geçti

Shiba Inu ayrca son 24 saatlik işlem hacmi bakımından Ethereum’u geride bıraktı. Coinmarketcap verilerine göre SHIB, son 24 saatte 16,513,062,630 dolarlık işlem hacmi kaydetti. Bununla beraber Ethereum’un işlem hacmi ise 15,376,066,228 dolar civarındaydı.

elon muskin yorumu shiba inunun yukselisini durduramadi

Ayrıca Kripto fenomeni, son SHIB rallisinin Elon Musk veya Robinhood’un potansiyel listelenmesiyle hiçbir ilgisi olmadığını vurguladı.

Gokhshtein, Musk’ın Dogecoin hakkında aynı şekilde tweet atmış olsaydı, bunun büyük olasılıkla madeni parayı olumsuz etkileyeceğini ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala