bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,902.93 2.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.86 5.58%
bnb
BNB (BNB) $ 581.03 1.94%
solana
Solana (SOL) $ 172.68 7.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523625 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48234 4.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155958 3.96%

Ellipsis Finance Nedir? EPS Nasıl Alınır?

ellipsis finance nedir

Ellipsis Finance, Curve’den çatallanarak oluşturulan bir blokzincir projesidir. EPS Coin, Ellipsis Finans platformunun yerel kripto para birimidir.

Ellipsis Finance Nedir, Ne İçin Kullanılır?

2021 yılında Michael Egorov ve Jeff Majtyka tarafından Ellipsis Finance kurulmuştur. Ethereum ağının en büyük otomatik piyasa yapıcı (AMM) protokolü olan Curve’den çatallanarak oluşturulan bir blockchain projesidir. Ellipsis Finance, Binance Smart Chain blokzincirinde faaliyet gösteren sabit kripto paralar için bir swap platformudur. Curve Finance’ı daha önce kullanmış olan kişiler, Ellipsis Finance’in işlevselliğini daha kolay anlayabilmektedir. Curve Finance sayesinde Elipsis Finance platformu, ücretsiz işlem gerçekleştirme avantajını kullanıcılarına sunar.

Ayrıca, Ellipsis platformunun ölçeklenebilirliği oldukça yüksektir. Sınır ötesi kripto para transferleri bile birkaç dakika içinde gerçekleşmektedir. Kullanıcılar, Ellipsis Finance aracılığıyla tamamen ücretsiz bir biçimde para çekme, yatırma ve staking gibi işlemleri gerçekleştirebilmektedir. Ellipsis Finance, kullanıcıların çok düşük slippage ile farklı sabit kripto paralar arasında değiş tokuş yapmalarını sağlayan otomatik bir piyasa yapıcıdır. Örneğin, Ellipsis’e sabit bir kripto para birimi yatırıldığında, bir ”likidite sağlayıcısı” olunur ve LP token’lar alınır.

ellipsis EPS Coin nedir

EPS Coin Nedir?

Platformun yerel kripto para birimi EPS Coin, BEP-20 akıllı sözleşmelesiyle oluşturulmuştur. Geliştirici ekip tarafından, EPS Coin’in maksimum arzı 1 milyar adet olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Ağ içerisinde çeşitli borsa ve DeFi işlemleri için kullanılan EPS Coin’in en önemli kullanım durumu staking’dir. EPS sahipleri varlıklarını platformun stake havuzunda ya da likidite ödül havuzunda stake ederek pasif gelir elde edebilmektedir.

Stake, bir varlığın belirli bir vade ile akıllı sözleşmlere kilitlenmesi anlamına gelir. Stake ile varlıklarını kilitleyen kullanıcılar, vade sonunda ödüller kazanabilir. Ellipsis’de ödüller, stablecoin olarak verilmektedir. Ayrıca EPS sahipleri, stabil coin borsası olarak hizmet veren platforma erişebilir ve ücretsiz bir biçimde bu coinlerin ticaretini yapabilir. Platformda gerçekleştirilen işlemler için işlem ücreti ödemeyen EPS kullanıcıları, birçok avantaja da sahip olmaktadır.

EPS Nasıl Ve Nereden Alınır?

EPS Coin, bir gelir kazanma token’ıdır ve birçok kripto para borsasında listelenmektedir. Bunlara örnek olarak; KuCoin, PancakeSwap (V2), Pancakeswap, Gate.i.o, Bitrue, BitTurk gibi platformlar verilebilir. Yatırımlarını EPS Coin ile değerlendirmek isteyen kullanıcılar, öncelikle bu platformlardan birine üye olmalıdır. Hesap oluşturma ve kimlik doğrulama işlemlerinin ardından alım satım sayfası açılır. Tercih edilen emir ile, istenilen miktarda EPS Coin satın alınabilir. Satın alınan EPS Coin’ler, işlemlerde kullanılabilir ya da daha sonra kullanılmak üzere güvenli cüzdanlarda saklanabilir.

EPS Coin Fiyat

Şu anda 1 Ellipsis 0,902846 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 Ellipsis $ 0.027987 dolardır.

Ellipsis fiyatı son 24 saatte 2.01% değişim ile şu anda 0,902846 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki Ellipsis hacmi $ 590 dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise $ 19,551,765 dolardır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala