bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,503.75 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,185.85 3.57%
bnb
BNB (BNB) $ 588.28 2.72%
solana
Solana (SOL) $ 136.03 4.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507245 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454321 3.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141819 4.94%

Dvision Network (DVI) Coin Nedir? Hangi Borsada, Nereden Alınır?

dvision network dvi coi nnedir

Dvision Network, blockchain teknolojisine dayanan yeni bir VR içerik ekosistemidir. Dvision Network, BİT tabanlı dördüncü sanayi devriminin tam merkezinde, insanlığın varlıklı bir yaşam sürdürebileceği yeni bir sanal gerçeklik dünyası sunuyor.

Dvision Network, blockchain teknolojisiyle desteklenen dijital bir evrendir. İnsanların sanal mal ticareti yapabileceği ve DVI belirteçlerini kullanarak hizmetler için ödeme yapabileceği dijital bir ortamdır. Dvision, kripto para birimleri ve değiştirilemez belirteçlerin kullanımı yoluyla daha büyük meta veri deposu ekosisteminin bir parçasıdır.

World of Warcraft, Guild Wars 2 veya EverQuest gibi oynadığınız herhangi bir MMO oyununu hayal edin. Bu oyunlarda oyuncuların kaynak toplaması, düşmanları yenmesi ve altın kazanmak için görevleri tamamlaması gerekiyor. Bu altın daha sonra daha iyi zırh ve silahlar elde etmek için kullanılabilir. Ancak, oynamayı bıraktığınız an, içine harcadığınız onca zaman sadece bir hatıradan başka bir şey değildir. Metaverse’de bu farklı.

Dvision Network gibi sanal ortamlar, kullanıcıların sanal alana, dijital öğelere sahip olmalarına ve oyun içi bir kripto para birimi kullanarak sahip oldukları şeylerden para kazanmalarına olanak tanır. Bu kıt varlıklar, açık bir piyasada işlem görebilir ve gerçek değeri temsil eder. Bu, değer ve verilerin farklı sanal dünyalar arasında akmasına izin verir ve hepsi birlikte meta veri deposu olarak adlandırılan tek bir ağ bağlantılı mega evreni oluşturur.


Dvision Network (DVI) Nedir?

Dvision Network, blockchain tabanlı bir NFT metaverse platformudur. Kullanıcılar, bilgisayarlar, mobil cihazlar veya VR kaskları aracılığıyla içeriğe erişebilir ve içerik oluşturucular, meta veri tabanlarının içinde moda şovları, sanat sergileri, oyunlar veya sanal mağazalar yapabilir.

Dvision Network’ün platformu için üç ayağı vardır:

  • NFT Market: Kullanıcıların benzersiz dijital ürünler yarattığı veya ticaret yaptığı bir NFT Marketplace
  • Meta Alan: Burada kullanıcılar kendi sanal alanlarını edinir ve kişiselleştirir
  • Meta City: Sanal Alanların halka açık bir koleksiyonu

Sanal ortam, çeşitli sosyal, ticari ve hizmetle ilgili araçların kullanımını destekler. Bu, sohbet işlevlerinden ve video konferanslardan AI kontrollü oyuncu olmayan karakterlere ve entegre ödeme seçeneklerine kadar uzanabilir.

Sanal Ekonomi

Dvision’daki tüm ekonomik faaliyetlerin merkezinde DVI belirteci bulunur. Kullanıcılar jetonu ödül olarak alırlar, ancak bunu mal ve hizmetler için ödeme yapmak veya diğer insanlarla NFT ticareti yapmak için de kullanabilirler. DVI, son açıklamalarına göre BEP-20 jetonu olarak da sunulan maksimum 1 milyar jeton arzına sahip bir ERC-20 jetonudur.

Dvision dünyası, her parsel bir ERC-721 belirteci ile temsil edilen sanal gayrimenkulden oluşur. Bu paketler yalnızca DVI jetonları kullanılarak satın alınabilir. Ardından, bir parselin halka açık hale getirilmesi için arazi sahiplerinin belirli bir miktarda DVI jetonunu stake etmesi gerekir. Ayrıca, örneğin reklam hizmetleri sunarak veya sanal gayrimenkullerini yeniden satarak arazilerinden para kazanabilirler. Arazilerinde sanal bir ev, interaktif oyun, sergi, tema parkı vb. inşa edebilirler.

Aynı zamanda avatarlar ve belirli dijital öğeler, ERC-1155 belirteçleri veya NFT’lerdir. Sanal dünyaya girmek için bir avatar gerekir ve bu nedenle kullanıcıların Dvision’a katılırken bir avatar oluşturmaları gerekecek veya bunu birincil NFT pazarlarından veya hatta DVI belirteçlerini kullanarak ikincil bir pazardan kolayca satın alabilirler.


Sanal Ortamlar

Nisan 2021’de sanal dünyalara ve meta veriye olan ilginin arttığını gördük . Bu sadece ünlülerin NFT yutturmacasına katılmasıyla sembolik değildi, aynı zamanda bu eğilim sanal arazi satışlarına da yansıdı. NFT pazarının çoğu satışlarda düşüş yaşarken, The Sandbox, Decentraland ve Cryptovoxels gibi sanal dünyalar arazi satışlarının ticaret hacminin arttığını gördü.

Yatırımcılar yalnızca The Sandbox, Decentraland, Cryptovoxels ve Somnium Space’teki sanal araziye 22 milyon dolardan fazla harcadı. Örneğin Ember Sword ve My Neighbor Alice gibi başka birkaç sanal evren bir arazi satışı için çalışıyor.

Genel olarak, dijital dünyalara ve sanal gerçekliğe yatırım yapma konusunda güçlü bir his var.

Dvision Network ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.io, Uniswap (V3), MEXC, CoinW, Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala