bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,041.77 0.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,532.56 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 184.79 1.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.612522 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640479 1.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211605 5.88%

Dünyanın En Pahalı Pokémon Kartı NFT Olarak Satılacak

dunyanin en pahali pokemon karti nft olarak satilacak

İnternet ünlüsü Logan Paul, kısa bir süre önce dünyanın en pahalı Pokémon kartı olan PSA 10 Pikachu Illustrator satın aldı. 5.3 milyon dolara satın alınan ve bu fiyatıyla dünyanın en pahalı Pokémon kartı, NFT olarak satışa sunulacak.

5.3 Milyon Dolara Satın Alınan Pokémon Kartı NFT Oluyor

NFT’ler son dönemlerin en popüler konularından birisi. Kullanıcıların her geçen gün daha çok ilgi gösterdiği NFT’lere yeni içerikler eklenmeye devam ediyor. İnternet ünlüsü Logan Paul’un kurucu ortağı olduğu Liquid Marketplace, dünyanın en pahalı Pokémon kartının NFT’sini listeleyecek. Konu hakkında bir video yayınlayan Paul videosunda, “Bu kartı, kurucu ortağı olduğum Liquid Marketplace isminde bir platformda listeleyeceğim. En üst düzey varlıkların ortak mülkiyetine izin verecek olan bu platform sayesinde, bu Pokémon kartına tek bir kişinin (benim) sahip olması yerine kolektif olarak birlikte sahip olabileceğiz.” ifadesini kullandı.

Paul dünyanın en pahalı Pokémon kartı için 5.3 milyon dolarlık bir ödeme yaptı ve yaptığı bu satın alımla, özel bir satışta satılan en pahalı Pokémon ticaret kartı olarak Guinness Rekorlar Kitabına girdi. Paul ayrıca kartı 5 milyon dolara (veya 50 milyon Liquid Marketplace tokenine, her tokenin fiyatı 0.10 dolar) listeleneceğini, yeni kartı kendileri için kapmak isteyen zengin koleksiyonerler için ufak bir indirim yapabileceğini belirtti. Bununla birlikte, Paul kartın yüzde 49’una sahip olmaya devam edecek ve kart bir kasada tutulacak ve karta erişim imkânı bulunmayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala