bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,533.29 3.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.50 2.29%
bnb
BNB (BNB) $ 606.93 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 148.64 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529413 2.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477925 5.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152481 5.46%

The Supercar Clinic, Bitcoin ile İlk Araba Satışını Yaptı

dunyada ilk defa btc ile otomobil satisi gerceklesti

Kripto para kullanımı arttıkça birçok şirket kripto paraları ödeme yöntemlerine eklemeye başladı. Kripto paralarla ödeme yapılması oldukça popüler hale geldi. Bu kez Bolton’da dünyada ilk defa Bitcoin ile otomobil satışı gerçekleşti.

The Supercar Clinic, Bitcoin ile Otomobil Satışı Gerçekleştirdi

Birleşik Krallık’ın Kuzey-Batı İngiltere Bölgesi’nde bir kent olan Bolton‘da dünyada bir ilk gerçekleşti. Bolton’da nadir bir süper araba Bitcoin ile satıldı.

dunyada ilk defa btc ile otomobil satisi gerceklesti

İngiltere’nin Bolton kentinde faaliyet gösteren otomobil bayisi Supercar Clinic, Bitcoin karşılığında nadir bir otomobil olan Ariel Atom satışı gerçekleştirdi.

Yılda 2 kez satışa çıkan nadir bir otomobil olan Ariel Atom, 100 bin sterlin değerinde bir fiyata sahip. Dünyada ilk defa Bitcoin ile satılan bu otomobil 2000 yılında piyasaya sürüldü. İlk çıktığında rakiplerinin en hızlısı olan bu otomobil, 350 beygir güç üretebiliyor.

AutoCoinCars’ın kurucu ortağı ve COO’su Luke Willmott konuya ilişkin şunları söyledi:

Ariel Atom, bir ilki gerçekleştirerek Bitcoin’de ile satış yaptığı için çok mutluyum. Bu konseptin nispeten yeni doğası, heyecan verici ve yenilikçi bir şeyler olduğu anlamına geliyor. Ancak inanılmaz işlemlerin mümkün olmasını sağlayan teknolojimizi gözden kaçırmamalıyız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala