bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,850.91 1.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,095.58 5.16%
bnb
BNB (BNB) $ 580.00 1.64%
solana
Solana (SOL) $ 172.56 5.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522988 1.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482564 4.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154639 3.17%

Donanıma Sahip Olmadan Bitcoin Madenciliği Yapmak | Kripto Bülten

Kripto Bülten programında sektöre dair önemli konular ele alınmaya devam ediliyor. Son Kripto Bülten’de Kripto Bulut Madenciliği anlatıldı.

Kripto Bülten’de Neler Konuşuldu?

Bitcoin mining nasıl yapılır? Bulut madenciliği ile donanım sahibi olmadan BTC kazanmak mümkün mü? Kripto Cloud Mining nedir? Gibi soruları ve daha fazlasını cevapladık.

Kripto piyasasının her geçen gün popülerlik kazanmaya başlamasıyla birlikte karşımıza çıkan yepyeni terimlerden birisi de madencilik terimi oluyor. Madencilik yer altındaki maden cevherlerinin araştırılmasına ve çıkarılmasına deniyor. Bitcoin madenciliği ise Blockchain teknolojisi üzerinde bulunan bloklardaki matematiksel doğrulama işlemlerinin farklı tekniklerle çözümlenmesi anlamına geliyor. Bu noktada son zamanların popüler konusu ise “Bulut Madenciliği” oluyor.

Bulut madenciliği, bireylerin kendi madencilik donanımına sahip olmadan ya da bunları yönetmeye gerek duymadan, başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto para değerlerinin madenciliğine katıldığı süreç anlamına geliyor. Bu noktada son zamanlarda pek çok kişinin ilgi duyduğu Bulut Madenciliği konusu hakkında tüm detaylar için videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala