bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Dogecoin’in Kısa Pozisyonlarının Sayısı En Yüksek Seviyede!

dogecoinin kisa pozisyonlarinin sayisi en yuksek seviyede

En büyük kripto borsalarından biri olan Bitfinex‘teki marjlı Dogecoin kısa pozisyonlarının sayısı, yaklaşık 3.4 milyon dolara eşdeğer olan 15.9 milyon DOGE‘ye ulaştı. Dogecoin boğaları; Bitfinex’teki marjlı kısa pozisyon sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı için dikkatli olmalı.

Bazı topluluk üyeleri, bunun kısa bir sıkma ile sonuçlanabileceğini düşünüyor;

Dogecoin’in Kısa Pozisyonları Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Gördü

Kripto borsası Bitfinex‘teki marjlı Dogecoin kısa pozisyonlarının sayısının artmasını bazı kullanıcılar kısa süreli bir sıkma olarak değerlendirdi. Kısa süreli sıkışıklıklar; yatırımcıların paniklemesine ve pozisyonlarını kapatmasına neden olan ve böylece belirli bir varlığın fiyatını önemli ölçüde yükselten bir dizi tasfiyeden kaynaklanır. Ayrıca Dogecoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 70’ten fazla bir düşüş yaşadı.

Dogecoin hayranı olarak bilinen Tesla CEO’su Elon Musk ise; Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus‘un doların değersiz olduğu hakkında yaptığı bir paylaşıma şu şekilde cevap verdi;

Bazıları Dogecoin‘in enflasyonunu büyük bir başarı olarak görse de, bazı endüstri aydınları tarafından da büyük bir kusur olarak görülüyor. Öte yandan Musk, kripto para biriminin yeterince ölçeklenirse bir ödeme aracı olarak başarılı olabileceğine inanıyor. Ayrıca bu ayın başlarında, önemli bir yazılım güncellemesinin ardından Dogecoin ücretleri, tüm kullanıcılar için önemli ölçüde düştü. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala