bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,031.89 1.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.02 0.00%
bnb
BNB (BNB) $ 587.26 2.58%
solana
Solana (SOL) $ 137.37 4.45%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515684 1.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457218 2.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145002 3.36%

Dogecoin’den Billy Markus, Jackson Palmer’ı Engelledi

dogecoinden billy markus jackson palmeri engelledi

Popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in kurucu ortakları arasında sessiz bir savaş başladı. Dogecoin’in kurucu ortaklarından Billy Markus, bir başka kurucu ortak olan Jackson Palmer’ı engelledi.

Dogecoin Kurucuları Arasında Engel Hamlesi

Elon Musk tarafından açık bir şekilde desteklenen kripto para birimi Dogecoin, çeşitli tartışmalarla gündeme gelmeye devam ediyor. İki Dogecoin (DOGE) kurucu ortağı olan Billy Markus ve Jackson Palmer arasındaki husumet yeni bir seviyeye taşındı. Jackson Palmer, bir diğer Degecoin kurucu ortağı olan Billy Markus’un kendisini Twitter üzerinden engellediğini takipçileriyle paylaştı.

Jackson Palmer, kripto karşıtı duruşuyla tanınıyor ve Billy Markus’un Palmer’ı Twitter üzerinden engellemesinin arkasında yatan sebebin bu olabileceği düşünülüyor. Bazı Twitter kullanıcıları, Markus’un çok hassas olduğu için bu engellemeyi yapabileceğini belirtti. Billy Markus ve Jackson Palmer, Dogecoin’i 2013 yılında anlamsız bir Bitcoin parodisi olarak oluşturmuşlardı. Tesla CEO’su Elon Musk’a desteğiyle tanınan Markus’un tam aksine Palmer, Musk’a sert eleştiriler yapmasıyla biliniyor. Palmer, daha önce kendisinin kodlama becerilerini sorgulayan Elon Musk’ı defalarca dolandırıcılıkla suçlamış ve daha sonrasında Elon Musk ile bir tartışma yaşamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala