bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,624.31 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.10 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 614.06 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 148.36 2.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529005 1.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472927 1.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152173 1.46%

Dogecoin ve Shiba Inu Hindistan’da Büyük İlgi Görüyor

dogecoin ve shiba inu hindistanda buyuk ilgi goruyor

Son dönemde popülaritesinin büyük ölçüde arttıran Shiba Inu (SHIB) ve rakibi Dogecoin (DOGE), Hindistan borsalarında yoğun ilgi görüyor.

BusinessLine tarafından hazırlanan bir rapora göre, Dogecoin, son altı ayda 10 milyondan fazla müşterisi ile Hindistan’ın en büyük kripto borsası olduğunu iddia eden CoinSwitch Kuber’in toplam işlem hacmine yüzde 13,76 katkıda bulundu. 

dogecoin ve shiba inu hindistanda buyuk ilgi goruyor 2

Dogecoin ve Shiba Inu Hindistan’da Popülaritesini Arttırıyor

Kısa bir süre önce Dogecoin’in işlem hacmi, aynı dönemde Bitcoin ve Ethereum’u aştı ve bu da toplam işlem hacmine sırasıyla yüzde 6.04 ve yüzde 6.06 katkıda bulunmuştu. Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından olan CoinSwitch Kuber ise henüz Shiba Inu’yu listelemedi.

Geçen hafta bir başka kripto para borsası olan WazirX, Shiba Inu’nun işlem hacminin neredeyse yüzde 50’sini oluşturduğunu ve en yüksek işlem gören token olarak Bitcoin’i geride bıraktığını açıklamıştı. 

BuyUcoin’in CEO’su Shivam Thakral, yaptığı bir açıklamada, Nisan ve Ekim arasında kripto borsası BuyUcoin’deki Dogecoin ticaret hacmi 300 milyon ABD dolarına ulaşırken Shiba Inu işlemlerinin 180 milyon ABD dolarına ulaştığını belirttiAynı dönemde, Bitcoin ve Ethereum en çok işlem gören tokenler olarak hakimiyetini sürdürürken, Dogecoin üçüncü sırada, Shiba Inu ise ticaret hacimleri açısından beşinci sırada yer aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala