bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Dogecoin Kurucu Ortağı Ayı Piyasası Hakkında Konuştu

dogecoin kurucu ortagi ayi piyasasi hakkinda konustu

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşler, ekosistemde bulunan hemen hemen herkesi etkiliyor. Bu da piyasadaki önemli isimlerin konuya ilişkin konuşmasına ve söz hakkına sahip olmasına yol açıyor. Bu isimlerden biri de Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus. Markus, ayı piyasasıyla ilgili bir tweet paylaştı.

Billy Markus, Ayı Piyasasıyla İlgili Tweet Attı

Kripto piyasasındaki en büyük meme token’lardan biri olan Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus, ayı piyasası hakkında ironik bir tweet paylaştı. Tweette şu ifadeler yer aldı:

Genişletilmiş ayı piyasalarının güzel yanı ne biliyor musunuz?

hiçbir şey

Piyasadaki kurumsal yatırımcılar ve balinalardan gelen büyük satışlar sebebiyle Dogecoin’in fiyatı hızla düştü. Elon Musk’ın Dogecoin tweetlerine rağmen Dogecoin’deki uzun süreli düşüş bir türlü sona ermedi.

En son 16 Ağustos’ta DOGE’nin fiyatı yüzde 30’dan fazla artmıştı. 16 Ağustos günü Dogecoin, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Ethereum, başarılı bir şekilde hisse kanıtı Blockchain ağına geçiş yaptı. Ethereum’un bu hamlesinin ardından en büyük iş kanıtı Blockchain ağı Dogecoin oldu.

Dogecoin’in durumuna bir göz atalım. CoinGecko verilerine göre; haberin yazımı esnasında DOGE 0,061159 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala