bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,915.12 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.97 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 601.70 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 4.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528618 0.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466369 2.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149221 2.99%

Do Kwon, Varlıklarının Dondurulduğu İddialarını Yalanladı

Do Kwon Varliklarinin Donduruldugu iddialarini Yalanladi

Kripto dünyasında büyük bir etki yaratan Terra çöküşü ve Terra’nın arkasındaki isim Do Kwon, sık sık gündeme gelmeyi sürdürüyor. Yakın zamanda LUNA kurucu ortağının ifade vermekten vazgeçtiğini paylaşmıştık. Şimdi de Do Kwon, Güney Kore’nin 39.6 milyon dolarlık kripto varlığını dondurduğu iddialarını yalanladı.

Do Kwon, Kripto Varlıklarının Dondurulduğu İddialarını Yalanladı

Kısa bir süre önce Güney Kore yerel haber kaynaklarına yansıyan bilgilere göre, Terra kurucusu Do Kwon’a ait 39.6 milyon dolarlık kripto varlığı donduruldu. Haberde yer alan bilgilere göre bu varlıklar LFG Vakfı üzerinden aktarılmıştı. Do Kwon için kırmızı bükten çıkması üzerine harekete geçen savcılar bu varlıklara el koydu.

Ancak Twitter üzerinden iddiaları yalanlayan Do Kwon’a göre böyle bir durum söz konusu değil. OkEx ve Kucoin kullanmadığını bir kez daha belirten Do Kwon, ticaret yapacak vaktinin olmadığını ve bu varlıkların da dondurulmadığını belirtti:

“Kimin varlıklarını dondurduklarını bilmiyorum, ama tebrik ederim, umarım bunu iyilik için kullanırlar”

Kısa bir süre önce de Güney Kore’deki yetkililer kripto borsaları OKX ve KuCoin’den Do Kwon’a bağlı yaklaşık 67 milyon dolar değerinde 3.313 Bitcoin (BTC) dondurmasını istemişti. Do Kwon her seferinde bu iddiaları yalanlasa da aksini ispat etmesi zor gibi gözüküyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala