bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,780.09 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.52 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 598.24 2.66%
solana
Solana (SOL) $ 139.57 3.45%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525611 0.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464579 1.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148567 1.82%

Disney’den ‘Agresif NFT ve DeFi Sektörü’ için İş İlanı

Disneyden Agresif NFT ve DeFi Sektörü için İş İlani

NFT ve DeFi sektörü oldukça hızlı bir şekilde büyüyor. Dev yatırımcıların desteklediği binlerce proje sektördeki rekabeti biraz daha artırırken dev şirketler de bu rekabette yerini alıyor. Son olarak LinkedIn üzerinden yayımlanan bir iş ilanı, Disney‘in NFT ve DeFi sektörünün agresif bir büyüme içinde gördüğünü ortaya koyarken, gelecek planlarına da ışık tuttu.

Disney'den 'Agresif NFT ve DeFi Sektörü' için İş İlanı

Disney NFT ve DeFi Sektörü için Avukat Atıyor

LinkedIn birçok dev şirketin yeni ekip arkadaşlarını bulması için önemli bir konuma sahip. Bu noktada kripto odaklı iş ilanlarını da rahat bir şekilde görebilmek mümkün. Son dönemde bu tarz iş ilanları sık sık artarken bir ilan da eğlence devi Disney‘den geldi. Disney, NFT’ler de dahil olmak üzere gelişen teknoloji fırsatlarını keşfetmek için “hızlandırılmış ve agresif bir zaman çizelgesinde” çalışan bir işlem avukatı tutmak istiyor.

Bununla birlikte iş ilanı, işe alınan kişinin metaverse ve merkeziyetsiz finans alanları da dahil olmak üzere yeni küresel teknoloji projeleri planlarken iş ekipleriyle ortak olacağını ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala