bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,913.12 2.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.11 1.66%
bnb
BNB (BNB) $ 557.80 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 142.37 1.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518754 3.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481814 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152726 0.43%

Dijital Futbolcu Kartları ile Para Kazanmak Mı? 

BTCHaber TV’nin yeni programı Muhtemel 11’in yeni bölümü yayınlandı. Bu programımız da Emre Özcan ve Erman Yaşar ile birlikte sporu, futbolu ve Fan Token’ları konuşuldu. Ayrıca Erman Yaşar ve Emre Özcan ile Sorare dijital futbolcu kartları, yatırım imkanları, İngiltere Premier Ligi ve Barselona – Galatasaray maçı hakkında konuşuldu.

Dijital Futbolcu Kartları Nedir?

Videonun başlarında Erman Yaşar, Emre Özcan’a ilk olarak “Sorare hakkında ne düşünüyorsun” diye sordu. Emre Özcan ise şu şekilde yanıt verdi:

Öncelikle Sorare gerçekten çok ilginç bir şey. Bu da aynı şekilde NFT gibi son dönemlerde oldukça popüler bir hale gelen futbolcu kartları diyebiliriz. Yani dijital futbolu kartları olarak karşımıza çıkıyor. Bakıldığı zaman şu durum çok güzel, biraz daha futbol odaklı bakabildiğin bir şey bu. Mesela bu arada hep token konuşuyoruz, Sorare de futbol korelasyonunu daha rahat kurabileceğiniz bir şey. Aslında piyasaya çok hakim olmamakla birlikte gözlemlerime dayanarak Sorare’ye girip orada doğru oyuncuyu seçip doğru oyuncuya yatırım yaparak para kazanmaya çalıştıkları bir yer.

Emre Özcan ayrıca açıklamasına şunları da ekledi:

Tabii ki çok fazla yatırım yaparak riskleri artmamak lazım. Yapılan yatırımdan keyif alınabilecek şekilde hem eğlenmek hem de kazanmak için ideal yollardan biri olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala