bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,052.16 0.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.79 0.50%
bnb
BNB (BNB) $ 590.79 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 146.29 0.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529061 0.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458585 2.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160491 0.54%

Deutsche Telekom Blockchain Alt Yapısı için Celo’yu Seçti

Deutsche Telekom Blockchain Alt Yapisi için Celoyu Seçti

Blockchain teknolojisini günümüzde hemen hemen her yerde görmek mümkün. Bankacılıktan finansa, lojistikten sağlık sektörüne kadar birçok alanda kendisine yer bulan Blockchain teknolojisi giderek büyümeye devam ediyor. Bu alanda sık sık satın alma ve ortaklık haberlerine şahitlik ediyoruz. Son bir ortaklık da Deutsche Telekom ve Celo’dan geldi.

Deutsche Telekom Blockchain Alt Yapisi için Celoyu Seçti 1

Deutsche Telekom Blockchain Alt Yapısı için Celo’yu Kullanacak

Telekom devi Deutsche Telekom ve Celo, üç yıllık tarihinde ilk kez Web3 kurucularını ve inşaatçılarını hedef alan, Celo’nun Blockchain altyapı ortağı olduğu yeni bir küresel T Challenge hackathon’u başlattı. Bununla birlikte Celo’nun blog sayfasında paylaşılan detaylara göre Nisan 2021’de Deutsche Telekom, Celo ağında bir doğrulayıcı grubu işleten yan kuruluşu T-Systems MMS ile yerel dijital varlık CELO’yu stratejik bir şekilde satın alarak İttifak’taki ilk mobil taşıyıcı olarak Celo ekosistemine katıldı.

Deutsche Telekom ayrıca, doğrulayıcıların doğrulama metin mesajları göndermesine izin vermek için SMS API’sini açtı, ağın merkezi olmayan telefon doğrulama protokolünün güvenliğini ve güvenilirliğini artırmak için Celo’daki SMS sağlayıcılarının çeşitliliğini artırdı ve zincir içi işlemleri tüm deneyime sahip kullanıcılar için kolaylaştırdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala