bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,081.63 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.49 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 540.87 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 138.82 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487459 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443137 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147434 0.77%

DERC Coin Nedir?

DERC Coin Nedir

DERC coin, DeRace adı verilen bir blockchain tabanlı oyun platformunun kripto parasıdır. Bu platformda kullanıcıların oynadıkça ödül kazanmaları mümkün. Ayrıca bir tür metaverse şeklinde işlev gösteren bu mecrada kullanıcılar NFT ile ilgili de işlem yapabiliyor. Kripto para piyasasının son zamanlarında metaverse diye belirtilen alanda çok sayıda yeni proje üretildiğini görüyoruz. Piyasanın zaman zaman yeni trendler yaşayarak o yönde şekillenmesi bilinen bir gerçek. Bunun son örneğini metaverse ve NFT’ler oluşturuyor. Sanal gerçeklik ya da artırılmış gerçeklik gibi teknolojiler son günlerde bir hayli büyük bir mesafe kat etti. Öyle ki artık dijital ortamlarda gerçek dünyaya ait her şeyi gelişmiş bir gerçeklik hissiyle deneyimlemek mümkün. Kripto para piyasasının kullanıcılara verdiği kabiliyet bu yeni teknolojiyle birleştirildi. Bu sayede dev blockchain endüstrisine yeni bir alan daha dahil edilmiş oldu. NFT’ler ise bu sanal gerçeklik içerisinde sahip olduğumuz dijital değerlerin adeta bir tapusu gibi çalışıyor. NFT’ler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için konuya yönelik hazırladığımız içeriği sitemizden bularak inceleyebilirsiniz. DERC coin piyasadaki son trende ayak uyduran yeni projeler arasında yer alıyor.

Okumakta olduğunuz bu içerik boyunca DeRace ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para kullanıcılarına kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Üstelik burada kullanılan kripto para DERC coin hakkında da birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda sizlerle paylaşacağız. Metaverse alanında hizmet veren platformlardan birisi olarak bilinen DeRace ekosistemi kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunuyor. Yazının devamında burada sunulan hizmet ve avantajların detaylarını bulabilirsiniz. Kripto paraların oyunlarla eşleştirilmesi kullanıcılara oldukça keyif veren olumlu bir süreci meydana getirdi. Ekosistemde oyun oynayarak vakit geçiren kullanıcılar bu eylemlerinden gelir elde etme şansını kazanıyor. Oyna kazan mantığı üzerine kurulu oyun platformları kripto para piyasasında son zamanlarda popüler hale gelmiş uygulamalar arasında yer alıyor. Bu noktada DeRace platformunun temel ilgi alanının at yarışlarıyla ilgili olduğunu belirtmekte fayda görüyoruz. Kullanıcılar burada gerçekleşen süreçlere sanal olarak dahil olarak bu durumdan kar elde edebiliyor. Tahmin edebileceğiniz üzere ekosistemde yarışan atlar NFT şeklinde kullanıcılara sunuluyor.

DERC

DERC Coin Ne Zaman Çıktı?

DERC coin tarafından işletilen DeRace ekosistemi faaliyetlerine 2021 yılında başladı. Derace projesinin sekiz kişilik güçlü bir çekirdek ekibi bulunuyor. Ekibin tüm üyeleri ise Litvanya’dan. Yani projeye bir Litvanya teşebbüsü diyebiliriz. Adomas Juodišius projenin CEO’su olarak hizmet veriyor. Juodišius bu işten önce e-ticaret mağazalarına ve diğer web tabanlı platformlara çeşitli hizmetler veren Vilnius merkezli başka bir şirketin CEO’suydu. Bu şirket dijital varlık, web mimarisi ve güvenlik çözümleri ya da dijital pazarlama sağlayan bir pazarlama ajansı olarak biliniyor. Media Bubbles adlı bu şirket sektörde başarılı işlere imza attı. Juodišius sahip olduğu bu tür deneyimleri DERC coin projesine yansıtmak istiyor. Derace projesi ekibi ayrıca, sektörde bilinen isimlerden Hassan Sheikh ve Asya merkezli blockchain VC fonu Double Peak’in kurucu ortağı Michael Kam de dahil olmak üzere başarılı danışmanlara sahip.

DERC Coin Fiyatı Nedir?

DERC coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Derace ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalara imza atmış. Bu doğrultuda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da yer veriyor. Piyasadaki güvenilir projelerin genelde buna benzer evraklar hazırladığını biliyoruz. Whitepaper dosyası olarak da adlandırılan bu evraklarda hem geliştiriciler hem de bu alana yeni dahil olan kullanıcıların anlayabileceği bilgiler bulunuyor.

Derace projesinin whitepaper dosyasında DERC coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edileceği belirtilmemiş. Ancak ifade edildiğine göre DERC coin miktarı toplamda 120 milyon adeti geçmeyecek. Dolaşımdaki DERC coin miktarının 38,8 milyon dolaylarında seyrettiğini görüyoruz.

DERC coin

DERC Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 DERC coin 7,26 TL TL’den işlem görüyor. DERC coin fiyatı son 24 saat içerisinde 1.92% değişim gösterdi. DERC coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 646,946 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 26,795,600 dolar seviyesinde.

DERC Coin Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 DERC coin $ 0.223687 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle DERC coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 8,2 dolarla kaydetti. Bununla birlikte DERC coin yılın en düşük seviyesini ise 0,43 dolarla belirledi.

DERC Coin Nasıl Çalışmaktadır?

DERC coin’lerin kullanıldığı platform DeRace, NFT ve metaverse hizmetlerini at yarışları kapsamında kullanıcılarına sunan bir projedir. Projenin web sayfasında yer alan iddialara göre kullanıcılar NFT şeklinde yarış atı satın alabiliyor ve bu durumdan kar elde ediyor. Metaverse alanında faaliyet gösteren bu platformdaki tüm işlemler DERC coin türünden gerçekleştiriliyor. Ekosistemde sunulan hizmetlerin detaylarını platformun web sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz. DeRace platformu, NFT alanında hizmet almak isteyen kullanıcılara yeni bir yöntem sunuyor. Metaverse alanında sunulan onlarca proje arasında dikkat çekerek ekosistemine kullanıcı kazandırmak istiyor.

DERC

DERC Coin Nasıl Satın Alınır?

DERC coin satın almak için belirli kripto para borsaları kullanılabilir. Bu dijital parayı platformunda listeleyen borsalar arasında Gate.io, Uniswap, Pancakeswap, Crypto.com, LBank ya da QuickSwap gibi isimler yer alıyor. Kullanıcılar burada sunulan işlem çiftlerinden faydalanarak DERC coin satın alabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala