bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

Dego Coin Nedir? Dego Coin Hacklendi Mi?

defi protokolu dego finance hacklendi

Zincirler arası bir DeFi ve NFT aracı olan DEGO Finance, 10 Şubat’ta ağdan 10 milyon doları aşan bir hack gerçekleşti.

Dego Finance’in resmi Twitter hesabı, popüler merkezi olmayan borsalarda (Uniswap ve PancakeSwap) likidite sağlayan kendi adresinin ele geçirildiğini iddia etti. Sonuç olarak, ekip tarafından sağlanan DEGO çiftleri likiditesi boşaltıldı.

Dego Coin Nedir?

Dego Finance, iki işlevi olan bir NFT+DeFi protokolü ve altyapısıdır: Proje, kullanıcıları blok zinciri alanına çeken bağımsız ve açık bir NFT ekosistemi olarak hareket eder. NFT Suite, tüm NFT yaşam döngüsünü kapsayan, herkesin NFT yayınlamasına, açık artırmalara katılmasına ve NFT ticareti yapmasına olanak tanıyan hizmetler sunar.

Dego Finance ayrıca zincirler arası bir Katman 2 altyapısı sağlamak için bir NFT protokolü oluşturuyor. Dego Finance, Binance Smart Chain, Ethereum ve Polkadot gibi çoklu blok zincirleri üzerine inşa ederek blok zinciri projelerinin kullanıcılar kazanmasını, token dağıtmasını ve daha çeşitli NFT uygulamaları geliştirmesini sağlar.

Dego ayrıca blok zinciri projelerinin kullanıcı tabanını büyütmesini, token dağıtmasını ve daha çeşitli NFT destekli uygulamalar geliştirmesini sağlamak için zincirler arası bir altyapı sunar. Proje aynı zamanda Substrate aracılığıyla zincirler arası NFT varlık transferlerini mümkün kılan, uygulamaları ve temel protokolleri birleştiren bir parachain inşa ediyor.

Dego Coin Hacklendi Mi?

DEGO Finance ekibi tarafından yapılan paylaşıma göre; saldırının tespit edildiği ve Binance dışında Kucoin ve Gate.io ile de iletişime geçildiği belirtildi. Bunun yanında UniSwap ve PancakeSwap’ta likidite sağlayan adresin ele geçirildiği de söylendi

Dego Finance’in tokeni olan DEGO, hack’in ardından ciddi bir darbe aldı. Perşembe sabahı erken saatlerde 4,50 dolardan 3,65 dolara düştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala