bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,246.68 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.96 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 543.85 1.92%
solana
Solana (SOL) $ 138.27 1.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488328 1.98%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444943 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147606 1.33%

DeFi Protokolü Bancor, Fiyat için Token Yakımı Önerdi

DeFi Protokolu Bancor Fiyat icin Token Yakimi Onerdi

Özellikle arzı yüksek kripto paralar için oldukça faydalı olarak kabul edilen token yakımı, birçok kripto para tarafından aktif olarak gerçekleştiriliyor. Arzın azalması, doğal olarak varlığın değerinde kısmi de olsa bir artışa neden oluyor. Bu konuyu gündeme getiren DeFi protokolü Bancor’un yerel topluluğu da BNT yakımını önerdi.

DeFi Protokolü Bancor, Fiyat için Token Yakımı Önerdi

DeFi Protokolü Bancor Fiyat için Token Yakımı Önerdi

DeFi protokolü Bancor‘un yerel topluluğu, Bancor Vortex tarafından v3 kasasında toplandıktan sonra 1 milyon BNT’lik bir yakım talep eden teklif sundu. Amaç, “token’ın üzerindeki etkisini belirlemek için protokolün BNT‘yi bir deneme olarak yakım protokolüne sokmak” şeklinde açıklandı. Teklifte şu detaylara yer verildi:

“DAO üyeleri, ‘yakımları’ piyasa katılımcıları üzerinde psikolojik bir etkisi olduğu gerçeğini belirtiyor ve böyle bir deneyin yapılmasına izin verilmesini talep ediyor. Bu nedenle bu teklif, Bancor v3 kasasında bu miktar biriktiğinde tek seferlik olmak üzere 1 milyon BNT yakmak istiyor”

Haberimizin yazımı itibarıyla topluluğun yüzde 99’undan fazlası BNT’nin yakımı lehinde oy kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala