bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,660.86 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,088.44 1.16%
bnb
BNB (BNB) $ 576.28 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 172.31 0.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51324 1.74%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471144 2.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150909 2.78%

DCG’nin Yan Kuruluşu Foundry, Stake Projesi Başlattı

dcgnin yan kurulusu foundry stake projesi baslatti

Digital Currency Group‘un (DCG) Bitcoin madenciliği ve finansman ile ilgilenen yan kuruluşu Foundry, kurumları hedefleyen yeni bir staking projesi başlattı. Şirket yaptığı açıklamada, staking projesinin kişisel ve harici kripto sahipleri için hisse kanıtı protokollerinde (PoS) hisse alabileceğini söyledi.

Foundry Stake Projesi Detaylandırıldı

Foundry CEO’su Mike Colyer yaptığı açıklamada, firmanın, iş kanıtı madenciliği havuzu işindeki büyümesini çoğaltmak için mühendislik yeteneklerine ve PoS altyapısına “önemli yatırımlar” yaptığını söyledi. Bu yatırımlara ek olarak 2020 yaz dönemi itibaren DCG için dahili olarak stake yapmaya başladığını ama bunu şimdi kurumları hedefleyen altyapı dahlilinde genişletme hedefi içerisinde olduklarını ifade etti.

Kuruluş; SOL, ADA, DOT, LUNA, AVAX ve MATIC gibi piyasa değerine göre ilk 20 kripto para birimi ve içerisinde bulundukları PoS protokolünü desteklediklerini, ayrıca Bitcoin madenciliği havuzunu genişlettiklerini tekrar vurguladı.

dcgnin yan kurulusu foundry stake projesi baslatti 2

Foundry, Kuzey Amerika Bitcoin madencilik topluluğunun büyümesini sağlamaklar beraber; rakiplerinin düşüşü sayesinde, Bitmain’in Antpool ve F2Pool’undan sonra gerçek zamanlı hash oranı ile üçüncü en büyük Bitcoin madencilik havuzuna ulaştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala