bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,993.88 6.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.12 3.71%
bnb
BNB (BNB) $ 587.48 4.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.00 3.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533188 2.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468208 2.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145831 9.40%

Crypto.com İngiltere Mali Düzenleyicisine Kaydoldu

crypto com ingiltere mali duzenleyicisine kaydoldu

Kripto para borsası Crypto.com genişlemesini sürdürmek için hükümetlerle iş birliği yapmaya devam ediyor. Crypto.com son olarak İngiltere mali düzenleyicisine kayıt olduğunu açıkladı.

İngiltere Mali Düzenleyicisi Crypto.com’a Bir Lisans Daha Verdi

Finansal Davranış Otoritesi (FCA) verilerine göre, kripto para borsası Crypto.com, İngiltere’nin mali düzenleyicisine kayıt oldu. 50 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veren Singapur merkezli kripto para borsası, hali hazırda İngiltere’de “belirli kripto varlık faaliyetleri” yürütme yetkisine sahip ancak bu yetkinin tam olarak ne anlama geldiği belirsizliğini koruyor.  

crypto com ingiltere mali duzenleyicisine kaydoldu 2

İngiltere mali düzenleyicisi olan Finansal Davranış Otoritesi sayfasında lisansı güncellenen Crypto.com’un yeni lisansının detayları tam olarak paylaşılmadı. Yeni lisans Crypto.com’un adresini ve şirket ayrıntılarını göstererek firmanın 16 Ağustos 2022’den itibaren “belirli kripto varlık faaliyetleri için” kayıtlı olduğunu gösteriyor. Konu hakkında hem Finansal Davranış Otoritesi (FCA) hem de Crypto.com tarafından detaylı bir açıklama yapılması bekleniyor. Dün Kanada’da Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu (OSC) ile bir Ön Kayıt Taahhüdü imzaladığını duyuran Crypto.com Kanada yönetmeliklerine tam uyumlu bir ürün ve hizmet paketi sunmak için OSC ile birlikte çalışma sözü verdi. Konu hakkında açıklama yapan Crypto.com CEO’su Kris Marszalek şu ifadeleri kullandı:

Kuzey Amerika pazarı ve özellikle Kanada, kripto pazarı için önemli bir potansiyel büyüme alanını temsil ediyor. Kanadalı müşterilere güvenli ve güvenilir bir küresel platforma erişim sağlama konusunda OSC ile çalışmaktan gurur duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala