bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,547.03 2.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.72 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 556.65 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 140.01 7.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.498393 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461476 2.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16287 0.19%

COTI Network (COTI), Ardana ile Ortaklık Kurdu

cardanonun ana varliklari odeme araclarina donusuyor

Merkezi olmayan ödeme platformu COTI Network (COTI) ile Ardana iş birliği kurdu. COTI Network (COTI) amaçlarının Cardano’ya yeni likidite seçenekleri getirmek olduğunu belirtti.

Bu ortaklık ile birlikte hedef, Ardana ADA topluluğu için yerel bir ödeme sistemi olan ADA Pay’e merkeziyetsiz stablecoin ödemelerini getirmek. Ayrıca Ardana müşterileri, ADA Pay’in kabul edildiği her yerde stablecoin’leri ile mal veya hizmet satın alabilecek.

COTI Network (COTI) Ardana ile olan ortaklığı resmi Twitter hesabından duyurdu:

Ardana ile ADA Pay Dijital Ödeme Sisteminde Kabul Edilebilir

Aynı zamanda, Cardano tabanlı stablecoin ödemelerine dünya çapında milyonlarca satıcı erişebilecek. Böylece kullanıcıların kripto varlık piyasasının volatilesinden korunmasına izin verecek.

cardanonun ana varliklari odeme araclarina donusuyor 1

COTI CEO’su Shahaf Bar-Geffen, Cardano’nun yerli varlıkları ile ilgili olarak ADAPay ana akım dijital ödeme sisteminde kabul edilebilir hale geldiğini söylüyor. Açıklamasının devamında:

Bugün COTI, Defi’deki ilk adımlarını çok büyük olacağına inandığımız Cardano üzerinden atıyor. Ada Pay’e yeni Cardano Native Assets getirmek ve operasyonumuzu büyütmek için Ardana’nın olağanüstü ekibiyle işbirliği yapmaktan mutluluk duyarız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala