bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,872.92 3.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,211.20 2.14%
bnb
BNB (BNB) $ 603.52 3.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.92 6.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.555912 5.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.517037 3.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160896 1.75%

Coti (COTI) Coin Nedir?

COTI

Coti Coin hem fiat hem de kripto para birimlerini destekleyen, merkeziyetsiz bir ödeme sistemidir. Samuel Falkon ve David Assaraf tarafından 2017 yılında kurulmuştur.

COTI coin, kuruluşlara kendi ödeme sistemlerini oluşturmaları için gerekli olan desteği sağlayarak dijital paraların yaygınlaşmasının önünü açmayı amaçlamaktadır. Coti projesinin yerel token’ı COTI coin’dir. İlk coin arzı (ICO) 2019 yılında gerçekleştirilirken, staking platformu 2020 yılının ilk çeyreğinde kullanıcılar ile buluşturulmuştur.

Kripto paralara mesafeli kurumsal yatırımcılara kendi markalarının stabil coinlerini oluşturma imkânı tanıyan Coti Coin, Visa ve Paypal gibi küresel ve merkezi ödeme sistemlerine rakip olmak için tasarlanmıştır. COTI projesi, kuruluşlara hız ve maliyet gibi noktalarda avantaj sağlayan ödeme yöntemi geliştirme becerisi kazandırmaktadır.

Ödeme platformu, hızlı ve düşük masraflı bir biçimde çalışır. Kullanıcılar, cüzi miktarlarda işlem ücretleri ödeyerek anında işlem gerçekleştirme avantajına sahiptir. COTI Coin, kripto para ekosistemini dijital ödeme ağları ve stablecoinler oluşturmak için merkeziyetsiz olarak optimize etme işlevini üstlenmektedir.

COTI coin

COTI, büyük kripto para borsalarının hemen hemen hepsinde listelenmektedir. Staking mekanizması ile pasif gelir elde edilmesini sağlamaktadır. İşletmelere yeni gelir akışları oluşturabilecek fırsatlar sunmaktadır. Kendi markalı sabit parasını oluşturmak isteyen geliştiricilere para ve veriler üzerinde tam kontrol sağlamaktadır.

COTI coin kullanım alanlarını inceleyecek olursak:

  • Yatırım amacıyla satın alınması,
  • Herhangi bir ödemenin gerçekleştirilmesi,
  • Node operatörlüğü yürütülebilmesi,
  • İşlem ücretlerinin karşılanması,
  • Stake ödüllerinin dağıtımı.

Maksimum arzı 2 milyar adet olarak sınırlandırılan COTI, ağ içerisinde çeşitli amaçlarla kullanılır. COTI, merkeziyetsiz borsalarda işlem görebilen bir kripto paradır. Ağ içerisindeki tüm işlem ücretleri için bir ödeme yöntemi olarak kullanılmaktadır.

COTI coinin özellikleri ise şu şekildedir:

  • COTI Coin’in kullandığı dağıtık defter teknolojisinin tek bir hataya yer vermeyecek şekilde tasarlandığı belirtilmektedir.
  • COTI teknolojisi sayesinde işlemler anlık olarak gerçekleşmektedir.
  • COTI coin, aracıları ve maliyetli madencilik ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Bu da maliyetleri ve enerji tüketimini büyük ölçüde azaltmaktadır.
  • COTI’nin kullanıcı ve satıcıya yönelik araçlarının sorunsuz ve kullanımının son derece kolay olduğu ifade edilmektedir.
  • COTI Coin kullanıcılarını, hatalara, dolandırıcılığa ve karşı tarafın istismarına karşı korumak için çeşitli önlemler sunmaktadır.

COTI Coin’in listelendiği büyük ve popüler kripto para borsalarından bazıları şunlardır: Binance, Gate.io, KuCoin, Uniswap, Kraken, Coinbase Exchange’dir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala