bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,953.94 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.18 4.92%
bnb
BNB (BNB) $ 580.16 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 170.46 5.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523298 1.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480035 4.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155264 2.94%

Cosmoverse, İstanbul’a Geliyor

Cosmoverse, İstanbul'a Geliyor

Cosmos ekosistemi ve birlikte çalışabilirliğe odaklanan Cosmoverse konferansı, Türkiye’ye geliyor. Etkinlik, 2-4 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek. Konferans, farklı ağlar arasındaki etkileşimi artırmak ve Cosmos topluluğunu diğer ekosistemlere bağını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Cosmoverse Istanbula Geliyor2

Cosmoverse, Türkiye’de düzenlenecek

Kripto dünyasının önde gelen konferanslarından biri olan Cosmoverse, Türkiye’de düzenlenecek. Etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cosmoverse Kurucu Ortağı Juri Maibaum, “Cosmoverse’i dünyanın en büyük kripto pazarlarından birine ev sahipliği yapan Türk toplumuna getirmekten heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Maibaum, bu fırsatı Cosmos ekosisteminin teknolojik yenilikleri konusunda eğitim vermek için kullanmak istediklerini dile getirdi. Maibaum, zincirlerarası faaliyetler için iş birliğine dayalı ortamı teşvik etmeyi amaçladıklarını da belirtti.

Sektörün önde gelen isimleri konuşma yapacak

Üç gün sürecek konferansta 2000’den fazla katılımcı yer alacak. Cosmos’taki son gelişmelere odaklanan çeşitli konuşmalar, paneller ve atölye çalışmaları düzenlenecek. Konferans bu yıl çok zincirli bir geleceği teşvik etmek ve desteklemek için kapılarını diğer Layer-1 ekosistemlerine de açacak.

Etkinliğin başlıca konuşmacıları arasında Cosmos CEO’su Ethan Buchmann, Osmosis kurucusu Sunny Aggarwal, Noble Kurucu Ortağı Jelena Djuric ve DYDX Vakfı’nın CEO’su Charles d’Haussy bulunacak. Bu yıl ayrıca Deutsche Telekom AG ve Vodafone dahil olmak üzere büyük kurumsal oyuncular da sahne alacak.

Cosmoverse, geliştirici topluluğunu 6-7 Ekim tarihlerinde ilk kez düzenlenecek olan Cosmos hackathon’u Hackmos için bir araya getirecek. Geliştiriciler, Cosmos ekosisteminin büyümesini destekleyecek yenilikler üzerinde çalışacak. Biletler en fazla 99 dolara satılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala