bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,390.72 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,013.62 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 595.26 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 147.52 1.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517383 2.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456394 2.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149222 0.57%

S.C. Corinthians Fan Token (SCCP) Fan Token Nedir?

Corinthians Fan Token Nedir

Corinthians Fan Token (SCCP), Brezilya’nın en köklü futbol kulüplerinden Sport Club Corinthians Paulista’nın fan token’idir. Daha çok Corinthians olarak bilinen kulüp, 1910 yılında İngiltere merkezli Corinthian FC’den esinlenen beş demiryolu işçisi tarafından kuruldu.

Yedi ulusal lig şampiyonluğu bulunan Corinthians, sadece Brezilya’nın değil aynı zamanda Amerika’nın ve dünyanın da en büyük kulüpleri arasında yer alıyor. 2000 yılında FIFA Kulüpler Dünya Şampiyonası’nı kazanan Corinthians aynı yıl Copa Libertadores de América’da da şampiyon oldu.

Yaklaşık 30 milyon taraftarı bulunan Corinthians, 2017 yılında Forbes tarafından 576,9 milyon dolar değerle Amerika kıtasının en değerli futbol kulübü olarak listelendi.

S.C. Corinthians Fan Token Nedir ve Ne İşe Yarar?

S.C. Corinthians Fan Token (SCCP) taraftarların kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olmalarına olanak sağlıyor. Taraftarlar, SSCP Fan Token aracılığıyla statta çalacak gol kutlama şarkısını seçebilir ve S.C Corinthians kulübünün futbolcularıyla tanışma fırsatı yakalayabilir. SSCP Fan Token aracılığıyla ayrıca S.C. Corinthians stadında VIP hizmetleri de deneyimlemek mümkün.

SSCP Fan Token, Brezilya merkezli futbol kulübü S.C Corinthians taraftarlarının takımlarıyla bağlantı ve etkileşim kurmasına olanak sağlayan bir taraftar token’ıdır. S.C. Corinthians taraftarları anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabilir, indirimler ve özel promosyonlardan faydalanabilir ve benzersiz ödüller kazanabilir.

S.C Corinthians Fan Token Nereden Alınır?

S.C Corinthians Fan Token token birçok kripto para borsasında işlem görüyor. SCCP Fan Token’in işlem gördüğü en popüler kripto para borsaları şu şekilde:

  • Chiliz
  • MEXC Global
  • Gate.io

Bu kripto para borsalarında hesap oluşturarak kolaylıkla birkaç adımda S.C. Corinthians token satın alabilirsiniz.

S.C. Corinthians Fan Token Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

S.C. Corinthians Fan Token Fiyat Tahmini 2023

SSCP Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında SSCP Fan Token fiyatının minimum 0.46 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. S.C. Corinthians Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0.47 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,54 dolar seviyesinde. 

S.C. Corinthians Fan Token Fiyat Tahmini 2024

SSCP Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında SSCP Fan Token fiyatının minimum 0,66 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. S.C. Corinthians için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,68 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 0,80 dolar seviyesinde. 

S.C. Corinthians Fan Token Fiyat Tahmini 2025

SSCP geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında S.C. Corinthians Fan Token fiyatının minimum 0,98 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. SSCP için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 1,01 dolar, tavan fiyat ise 1,15 dolar seviyesinde.

S.C. Corinthians Fan Token Fiyatı ve Grafiği

S.C. Corinthians Fan Token Token kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 S.C. Corinthians Fan Token ‘den işlem görüyor. SSCP token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. SSCP token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

S.C. Corinthians Fan Token Token kaç dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 S.C. Corinthians token dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle SSCP token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 3,81 dolarla kaydetti. Bununla birlikte SSCP token yılın en düşük seviyesini ise 0,21 dolarla belirledi.

S.C. Corinthians Fan Token Token grafiği

Anlık olarak güncellenen SSCP Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte SSCP token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala