bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,724.54 4.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.84 2.18%
bnb
BNB (BNB) $ 576.95 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 142.80 3.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524344 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464385 1.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.138762 4.88%

CoinTR’den, CoinTR Pro’da yeni launchpad projesi: EZ Swap 

cointr

CoinTR Pro kullanıcılarına özel launchpad projesi EZ Swap’ın ön satışı 10 Ocak’ta yapılacak. 

Borsa tarafından yapılan basın açıklamasında, “Launchpad etkinliği sırasında katılımcılar en düşük fiyata yeni token satın alma fırsatına sahip olacak ve etkinlik sona erdiğinde, listeleme başladığında tokenlerin doğrudan alım satım işlemlerini gerçekleştirebilecek.” belirtilerek launchpad’e genel katılım kuralları hakkında bilgi veriliyor.

Basın açıklamasında yer alan kullanım şartları ise şöyle: Borsa kullanıcıları CoinTR PRO’ya kaydolup kimlik doğrulamasını tamamladıklarında iki çekiliş bileti, EOS Staking’e katıldıklarında üç çekiliş bileti kazanabilecek. Açıklamada, “Launchpad’te ne kadar çok EOS tutulursa, o kadar çok bilet kazanılabilir; bir kullanıcı EOS tutarak maksimum 6 bilete kadar kazanabilir. CoinTR PRO, kullanıcıların EOS varlıklarını her gün rastgele anlık olarak görüntüleyecek ve nihai bilet sayısı, etkinlik sırasında ortalama günlük EOS varlıklarına göre hesaplanacaktır” ifadeleri yer aldı. 

EZ Swap Launchpad projesinde ayrıca kullanıcılar davet ettikleri, kimlik doğrulamasını tamamlayan her arkadaşları için 1 bilet kazanabilecekler, arkadaş daveti için bilet kontenjanı maksimum 5 bilet. Daha önce kayıt ve kimlik doğrulama işlemlerini tamamlayan kullanıcılar otomatik olarak Launchpad’te 1 bilet kazanmış olacaklardır.

Borsa tarafından yapılan açıklamada launchpad süreci şu şekilde anlatıldı: 

  1. Hazırlık Aşaması: 10 Ocak 2024, 11.00 — 18 Ocak 2024, 11.00 (TSİ), Launchpad etkinliğine katılmak için CoinTR’ye kaydolun.
  2. Başvuru Aşaması: 18 Ocak 2024, 11.00 — 18 Ocak 2024, 11.00 (TSİ), Çekiliş biletine sahip olan kullanıcılar, Launchpad katılabilir. Sistem, katılımcı kullanıcılar arasından kazanan çekiliş biletlerini rastgele seçer.
  3. Çekiliş Aşaması: Launchpad sona erdikten sonra tahsis edilen varlıklar 3 saat içinde düzenlenecektir; kazanamayan çekiliş biletine sahip olan kullanıcıların varlıkları hesaplarına geri iade edilecektir. Detaylar için Launchpad sayfasını kontrol edebilirsiniz.
  4. Alım – Satım Aşaması: EZ/USDT spot işlem çifti, Launchpad sona erdikten sonra 2 saat içinde kullanıma sunulacaktır. Tam zamanlama, aynı gün yayınlanan listeleme duyurusunda belirtilecektir.

EZ Swap (EZ) tokeni ve IEO satışı genel bakış

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala