bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,445.53 0.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,940.30 2.55%
bnb
BNB (BNB) $ 569.79 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 158.92 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515401 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458564 1.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15021 3.91%

CoinTR, yeni kullanıcılarına özel bir etkinlik başlatıyor

CoinTR

CoinTR, yeni üyelerine özel bir etkinlik başlatıyor. CoinTR’nin Hoş Geldin etkinliği 9 Ağustos 2023 Çarşamba saat 03:00’te başlayacak.

9 Ağustos 2023 11.00’den sonra kaydolan tüm yeni kullanıcıların katılabileceği bu özel bonus etkinliği sayesinde, CoinTR topluluğunun büyümesi planlanıyor. Ayrıca bu etkinlik sayesinde, kripto para kullanıcılarının CoinTR ile tanışması hedefleniyor.

Kampanyanın Ödül Dağıtım Görevleri Nelerdir?

Yeni üye olan kullanıcıların temel ve gelişmiş olmak üzere iki farklı tanımdaki görevleri tamamlayarak ödül paylaşabilecekleri kampanyada; ilk yatırma, ilk işlem, ilk copy trading ve KYC’si tamamlanmış yeni katılan referans başına ödül olmak üzere dörde ayrılan temel görevlerin deneme fonu bonusu toplamı 210 dolar olacak.

10.000 – 1.000.000 USDT arasında hacim oluşturan kullanıcılar, oluşturdukları hacme oranla 200 dolar ila 2000 dolar arasında deneme fonu bonusu kazanma fırsatı yakalayabilecekler. Gelişmiş görevlerin deneme fonu bonusu toplamı ise 5200 dolar olacak. Katılımcılar, tabloda yazan miktar kadar ödülden faydalanabilirler.

CoinTR etkinliği

Şartlar ve Düzenlemeler:

  • Katılan tüm kullanıcılar, CoinTR Hizmet Koşullarına uymakla yükümlüdür.
  • CoinTR, etkinlik sırasında toplu hesap kayıtları ve diğer yasa dışı veya hileli davranışlar dahil olmak üzere dürüst olmayan faaliyetlerde bulunan herhangi bir katılımcıyı diskalifiye etme hakkını saklı tutar.
  • CoinTR bu etkinlik için nihai yorumlama hakkını saklı tutar.
  • Detaylı bilgi destek sayfasında yer almaktadır.

CoinTR’nin Hoş Geldin Bonusu etkinliği, kripto yatırımcılarına benzersiz bir fırsat sunuyor. 5.440 USDT’ye kadar deneme fonu ödülü kazanma şansıyla CoinTR ile yeni tanışacak kullanıcılar için kaçırılmayacak bir başlangıç noktası oluşturuyor. CoinTR, kullanıcılarına güvenli, hızlı ve kolay bir ticaret deneyimi sunarken bu etkinlikle de yatırımlarını artırmalarına yardımcı oluyor.

CoinTR Kimdir?

2022 yılında İstanbul merkezli olarak kurulan CoinTR borsası, tanınan borsalarda tecrübe elde etmiş üst kademe yöneticilerin ve ürün geliştiricilerinin bir araya gelmesiyle oluşmuş ve alanında uzman ekip üyeleri ile Türkiye’nin lider borsalarından biri olmaya hazırlanmaktadır. Resmi mevzuatlara uygun hareket eden ve MASAK tarafından denetime tabi tutulan CoinTR, VakıfBank ve Ziraat Bankası gibi devlet bankalarıyla entegre çalışmasının yanı sıra global ölçekte yerli bir borsa olarak faaliyet göstermektedir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala