bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,060.97 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.35 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 576.90 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 173.80 3.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521399 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479507 0.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152819 0.17%

CoinTR PRO’da bir ilk: EOS Staking 

cointr pro

CoinTR, maksimum staking getirisi sağlamayı hedefleyen EOS Staking’i duyurmaktan mutluluk duyar. 

EOS Mainnet desteklenerek, EOS Staking’te yıllık %36,5’e varan getiri CoinTR PRO uygulaması aracılığıyla ile Global kullanıcılara sunuluyor.  

Türkiye için blok zinciri tabanlı, küresel odaklı, güvenli, verimli ve lider bir dijital finansal altyapısı oluşturmayı hedefleyen CoinTR, CoinTR PRO uygulamasında finansal getiri sağlayacak iş birliklerine imza atıyor. Bu kapsamda EOS Labs iş birliği ile “EOS Staking” kampanyasını başlatıyor. Küresel dijital varlıkları Türkiye’ye çekerek ve bunları reel ekonomi ve finans sektörlerine entegre ederek, Türkiye’de ekonomik kalkınmayı teşvik etmeyi amaçlamaktadır.  Duyurusunu yapmaktan mutluluk duyduğumuz, EOS Staking kampanyası CoinTR PRO’daki global tüm kullanıcılarımıza sunulmaktadır. EOS Labs iş birliğinin bir ürünü olan bu kampanya, EOS dijital varlıklarının yönetimini içermektedir.

EOS Staking nasıl çalışıyor?

Kullanıcılar, kilitleme süresinin sonunda dağıtılan anapara ve stakingle atıl kripto varlıklarına daha yüksek getiri elde edebilirler. Kampanyaya minimum yatırım 10 EOS olarak belirlenmiş olup, bireysel kullanıcılar 1.000.000 EOS’a kadar yatırım yapabilirler. Stake kilidini açma süresi 3 gündür ve getiriler, kampanya sonunda anapara ile birlikte kullanıcının spot hesabına dağıtılır.  İlk abonelik dönemi 26 Aralık 2023, 08:00 ile 29 Aralık 2023, 08:00 (UTC) arasındadır. Kullanıcılar ilk gelen alır esasına göre sayfadan abone olabilir ve arkadaşlarını davet ederek, EOS stake ederek ve diğer yöntemlerle kazanma şanslarını artırabilirler. Etkinlik sona erdikten sonra, açılıştan sonra doğrudan token alım satımı yapılabilir.

CoinTR Hakkında

2022 yılında İstanbul merkezli hizmet vermeye başlayan CoinTR borsası, tanınan borsalarda tecrübe elde etmiş üst kademe yöneticilerin ve ürün geliştiricilerinin bir araya gelmesiyle oluşmuş, alanında uzman ekip üyeleri ile Türkiye’nin lider borsalarından biri olmaya hazırlanmaktadır. Yakın zamanda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’ndan gelen yeni CEO’sunu ve resmi kurumlardan gelen diğer yönetim kurulu üyelerini duyurarak sektöre güven veren bir giriş yapmıştır. Resmi mevzuatlara uygun hareket eden ve MASAK tarafından denetime tabi tutulan CoinTR, VakıfBank ve Ziraat Bankası gibi devlet bankalarıyla entegre çalışmasının yanı sıra global ölçekte yerli bir borsa olarak faaliyet göstermektedir.

EOS Hakkında

2018 yılında ana ağa geçiş yapan blok zinciri projesi EOS Network, açık kaynak kodlu ve Hisse Kanıtı (PoS) kullanan yapısı ile hızla gelişen Katman-1 projelerinden biridir ve bünyesinde 100’e yakın merkeziyetsiz uygulama (dApp) bulundurur. Ağın yerel varlığı olan $EOS, 20’den fazla merkezi ve merkeziyetsiz platformda alım satıma açıktır. EOS Network Foundation (ENF) isimli DAO tarafından yönetilen proje, EVM uyumlu bir yapı geliştirmeleri sayesine ağ geliştiricilerine esneklik sağlamaya başlamıştır. 2023 içerisinde EOS Labs’i duyuran ENF, Web3 projeleri için kuluçka ve finansal destek merkezi kurmayı amaçlamıştır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala