bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,431.26 0.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.97 0.13%
bnb
BNB (BNB) $ 612.83 0.76%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52514 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470913 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150384 0.44%

CoinShares’dan FlowBank’a Stratejik Yatırım

coinsharesdan flowbanka stratejik yatirim 2

Avrupa’nın en büyük dijital varlık yönetimi şirketlerinden biri olan CoinShares, stratejik bir yatırımda bulundu. CoinShares, Cenevre merkezli çevrimiçi banka olan FlowBank’a 11.845,790 dolarlık stratejik bir yatırım yaptığını açıkladı.

CoinShares, FlowBank’ta genel sermayesinin yüzde 9.02’sini temsil eden 110.000 bir hisseye sahip konumunda.

2020 yılında Charles-Henri Sabet tarafından kurulan, İsviçre Finans Piyasası Denetleme Kurumu (FINMA) tarafından da lisanslanan FlowBank, yatırım alanında daha erişilebilir olmayı amaçlıyor.

coinsharesdan flowbanka stratejik yatirim

CoinShares’in Yatırımı FlowBank’ın Müşterilerine Kolaylık Sağlayacak

FlowBank genel olarak müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmaya çalıyor. Şirketin müşterileri, hisse senetleri, tahviller, emtialar, ETF’ler, Forex ve CFD’ler dahil olmak üzere 50.000’den fazla finansal ürüne erişebilir.

Ayrıca FlowBank müşterileri, CoinShares’in kripto ETP’leri de dahil olmak üzere çeşitli ürünlere yatırım yapabiliyor.

FlowBank, dijital varlık yatırımında öncü olan CoinShares’in yeni bir stratejik yatırımcısı olmaktan gurur duyduğunu dile getiriyor. Aynı zamanda FlowBank’ın kurucusu ve CEO’su Charles-Henri Sabet, bu yatırımın FlowBank’ın müşterilerine geleneksel ve merkezi olmayan finans alanında kullanım kolaylığı sağlayacağını ve güvenilir ağ geçitleri güçlendireceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala