bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,150.72 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,969.40 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 574.79 1.79%
solana
Solana (SOL) $ 167.64 3.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519395 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468281 2.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151959 2.52%

CoinGecko, NFT veri platformu Zash’i satın aldı

coingecko rapor 2022

Kripto para veri platformu CoinGecko, NFT veri altyapı ve istihbarat şirketi Zash’i satın aldığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, satın alma ile CoinGecko’nun güvenilir, doğru ve kapsamlı kripto para verileri sunma taahhüdünün pekiştirildiği belirtilidi. Satın alma anlaşmasının finansal detayları açıklanmadı. CoinGecko, Zash’in NFT verilerini 2024 yılının 2. çeyreğine kadar API teklifine dahil edecek.

Parit Patel ve Efe Surekli tarafından 2021 yılında Entrepreneur First’te kurulan Zash, Ethereum, Polygon, Binance Smart Chain, Solana ve Bitcoin Ordinals’daki 87 benzersiz pazarda kurumsal düzeyde, endekslenmiş NFT verileri sağlıyor. Zash, NFT meta verileri, geçmiş işlemleri ve kredi verilerini kapsıyor.

CoinGecko CEO’su ve kurucu ortağı TM Lee, “Alandaki mevcut tüm NFT veri sağlayıcılarını değerlendirdikten sonra, Zash benzersiz olarak öne çıkıyor. 3 yıl içinde piyasadaki en kapsamlı NFT veri kapsamına sahip olağanüstü bir ürün oluşturdular” dedi.

Zash’in seçilmiş veri setleri ve şekillendirilebilir API’si, projelerin karmaşık blok zinciri veri uygulamalarını hızla oluşturmasını sağlıyor. Zash’in verilerini kullanan NFTfi, Metaversal ve Metaquants (şimdi Astaria) gibi önemli web3 projeleri CoinGecko’nun müşteri tabanına dahil edilecek.

Parit, “NFT’lerin gelişmeye devam edeceğine ve küresel olarak yeni kullanım alanlarını ortaya çıkararak şirketler ve tüketiciler için değer yaratacağına inanıyoruz. CoinGecko’da iyi bir konuma sahip olan NFT veri altyapımızın bu sektörün geleceğini şekillendirmede çok önemli ve etkili bir rol oynayacağını öngörüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala