bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,695.07 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,311.99 6.34%
bnb
BNB (BNB) $ 599.96 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 142.79 4.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521459 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473127 4.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149325 2.84%

CoinFLEX, Küçülmeye Giderek İşçi Çıkarttı

coinflex kuculmeye giderek isci cikartti

Geçtiğimiz günler kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerin ardından para çekme işlemlerini geçici olarak askıya alan ve sonrasında limitli olarak para çekme işlemlerini devreye alan CoinFLEX, maliyetlerini düşürmek için küçülmeye gideceğini açıkladı. Şirket maliyetlerini yüzde 50 ila yüzde 60 oranında düşürmek için çalışanlarını işten çıkarttığını açıkladı.

CoinFLEX İşten Çıkartma Kararı Alan Son Kripto Şirketi Oldu

Kripto para borsası CoinFLEX, geçtiğimiz ay para çekme işlemlerini durdurmasından bu yana tam bir iyileştirme arayışında olduğu için işletme maliyetlerini düşürme girişinde ekibinin “önemli” bir bölümün işten çıkarttığını açıkladı. Firma kararı bugün haftalık bir güncelleme yaparak, “başarılı bir iş olmak için her şansı” vermek için maliyetleri düşürdüğünü belirtti. Bulunduğu zor durumdan kurtulmak için firma, tüm departman ve coğrafyalardaki ekip üyelerinden vazgeçmesi gerektiğini belirtti. CoinFLEX’e göre bu, maliyet tabanını yüzde 50 ila yüzde 60 oranında azalttı ve kalan çalışanların artık ürün ve teknolojilere odaklandığı belirtildi.

coinflex kuculmeye giderek isci cikartti 2

CoinFLEX bir blog gönderisinde “Mümkün olduğunda verimli çalıştığımızdan ve hacimler geri geldikçe ölçeklendirdiğimizden emin olmak için maliyetleri izleyeceğiz” ifadesini kullandı. Aşırı piyasa koşulları ve bir karşı tarafla olan belirsizlik nedeniyle geçen ay para çekme işlemlerini durdurmuştu ancak kullanıcılara karşı tarafın manşetleri kaplayan kredi veren firmalardan veya savaşan Three Arrows Capital gibi olmadığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala