bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,021.89 1.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,240.63 2.95%
bnb
BNB (BNB) $ 592.42 1.87%
solana
Solana (SOL) $ 140.49 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518344 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462748 0.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147394 1.43%

CoinFlex Alacaklıları, Erken Oylamada Yapılandırmayı Seçti

coinflex alacaklilari erken oylamada yapilandirmayi secti

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerden olumsuz etkilenen şirketler arasında yer alan CoinFlex’in alacaklıları, şirketin gelecek planlarının belirlenmesi için oylama yapıyor. Erken oylama sonuçlarına göre alacaklar CoinFlex’in yeniden yapılandırma planları büyük bir çoğunluk tarafından desteklendi.

CoinFlex Alacaklıları Yeniden Yapılandırmaya Sıcak Bakıyor

Seyşeller merkezli kripto para borsası CoinFlex, kripto para piyasasında yaşanan düşüşler ardından zor günler geçirmeye başlamıştı. CoinFlex’in alacaklıları, teklifleri oylama esnasında kripto borsasının yeniden yapılandırma planını ezici bir şekilde destekledi. Yaklaşık 5 saatlik oylamanın ardından, alacaklı varlıkların yüzde 99’undan fazlasını temsil eden token’lar, Snapshot’taki bir ankete göre, yeniden kapılandırma anlaşmasını kabul etmişti. CoinFlex’in oylaması Salı günü sona erecek.

coinflex alacaklilari erken oylamada yapilandirmayi secti 2

CoinFlex, 2019 yılında kripto için bir repo piyasası oluşturmaya odaklanmadan önce, fiziksel olarak teslim edilen vadeli işlemler için bir platform hizmeti olarak faaliyet göstermeye başladı. Borsa, bir karşı tarafın marj çağrısı yapmamasının ardından Haziran 2022’de müşteri para çekme işlemlerini durdurdu.

CoinFlex, bu karşı tarafı ünlü kripto yatırımcısı Roger Ver olarak tanımladı. Bu tanımlamanın ardından Ver bu iddiaları reddetti ve kendisinin de alacaklı kişiler arasında yer aldığını belirtti. CoinFlex, maliyetleri düşürmek adına küçülmeye gitti ve personellerini işten çıkartmaya başladı. Ağustos 2022’de CoinFlex, bir Seyşeller mahkemesinde yeniden yapılanma başvurusunda bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala