bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,027.89 0.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.18 4.42%
bnb
BNB (BNB) $ 592.21 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 136.08 4.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51373 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455657 2.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143084 4.81%

Coinbase’e Bermuda’nın mali düzenleyicisinden onay

coinbase bitcoin lightning agini bunyesine katacaker

Kripto para sektöründe birçok şirket çalışmalarını bir adım daha öne çıkarmak için farklı ülkeleren onay almaya çalışıyor. Son olarak kripto para borsası Coinbase, ABD dışındaki kullanıcılara sürekli vadeli işlemlerini listelemek için düzenleyici onay aldı.

Coinbase’e mali düzenleyiden oany geldi

Coinbase International Exchange’in, ABD dışındaki uygun perakende müşterilerinin kalıcı vadeli işlemler yapmalarını sağlamak için Bermuda’nın mali düzenleyicisinden düzenleyici onay aldığını söyledi. Bermuda Para Otoritesi’ne (BMA) önümüzdeki haftalarda uygun müşterilere Coinbase Advanced’de kalıcı vadeli işlem sözleşmelerine erişim sunmayı planlıyor. Şirket küresel olarak genişlemeyi hedefliyor. Aynı zamanda bu yılın mayıs ayında uluslararası borsasını duyurdu.

GettyImages 1234552839

Şirket konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Kripto teknolojisinin sürekli olarak yeniliği teşvik etmesine olanak tanıyan bir kripto düzenleyici çerçeve oluşturmak için üst düzey küresel düzenleyicilerle ortaklık kurmaya kendimizi adadık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala