bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,257.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.20 3.02%
bnb
BNB (BNB) $ 607.32 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.80 6.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527967 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476619 6.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151364 6.51%

Coinbase’den Stake Edilen Ethereum’lara Yatırım İmkanı: cbETH

Coinbaseden Stake Edilen Ethereumlara Yatirim Imkani

Ethereum’un yeni konsensüs geçişi için heyecan artarken her gün yeni bir ürün ortaya çıkmaya devam ediyor. Borsalar ağın bu dönüşüm sürecindeki değişimlere ayak uydurmaya çalışırken, bir ürün de Coinbase‘den geldi. Öyle ki ABD merkezli borsa, stake edilmiş Ethereum‘lara yatırım yapmanıza olanak tanıyan yeni bir ürün tanıttı: cbETH

Coinbase, Stake Edilen Ethereum’lar için yeni cbETH Ürününü Duyurdu

Kripto para borsası Coinbase, kripto piyasalarındaki düşüş sonrası kendisini toparlamakta oldukça zorlandı. Hâla birkaç dava ile boğuşan borsa, artan rekabet ile mücadeleyi kaybetmemek adına yeni ürünler piyasaya sürmeye devam ediyor. Borsa, Ethereum’un Merge’ünün öncesinde, Coinbase Wrapped Stake ETH (cbETH) adlı kendi likit stake token’ını tanıttı.

Yapılan paylaşıma göre, yeni cbETH token’ı, Coinbase aracılığıyla ağın yerel token’ı olan Ethereum’u (ETH) stake etmek için kullanılabilecek. Liquid stake hizmeti, yatırımcıların bir ağdaki coin’leri stake etme veya kilitleme için ekstra getiri elde etmelerini sağlayan ve uzun zamandır kullanılan bir yöntem.

Coinbase, cbETH hakkında yayımladığı whitepaper‘ında, Liquid Stake hizmeti için kilitli stake edilen varlıkların, stake edilen varlıkların sahipliğini ve kazanılan ödülleri temsil eden devredilebilir tokenlere “wrapped” edildiğini belirtti. Ortaya çıkan token’lar tamamen devredilebilir olacak ve stake edilen varlıkları talep etmek için kullanılabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala