bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,317.23 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.31 0.71%
bnb
BNB (BNB) $ 608.22 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 143.22 2.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529698 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469356 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150219 0.78%

Coinbase, Zipmex’i Satın Almak Yerine Yatırım Yaptı

Coinbase Zipmexi Satin Almak Yerine Yatirim Yapti

Kripto dünyası yeni yatırım ve satın alımlar ile büyümeye devam ediyor. Son dönemde işe alım planlarını askıya alarak sektörde bazı soru işaretlerine neden olan Coinbase, yeni bir gelişme ile planlarına devam ettiğini gösterdi. Zipmex‘i satın alacağı konuşulurken Coinbase’in şirkete yatırım yapacağı açıklandı.

Coinbase, Zipmex'i Satın Almak Yerine Yatırım Yaptı

Coinbase, Zipmex’i Finanse Edecek

Coinbase son dönemde birçok tartışmanın odak noktası oldu. Bir taraftan stablecoin krizinde büyük yara alan borsa, işe alımlarını durdurarak da büyük ses getirdi. Ancak Borsanın yatırımları devam ediyor. Coinbase, tam bir satın almaya karşı karar verdikten sonra, son bağış toplama turunun bir parçası olarak Güneydoğu Asya kripto borsası Zipmex’e yatırım yapmaya karar verdi.

Konu hakkında bilgisi olan kişilere göre göre Zipmex, 400 milyon dolarlık bir değerlemeyle yaklaşık 40 milyon dolar yatırım almaya çalışıyor. Babel Finance’in tura öncülük edebileceğini de iddialar arasında yer alırken, Babel’in bir sözcüsü yorum yapmaktan kaçındı.

Bir Zipmex sözcüsü ise konu hakkında şunları kaydetti:

“B+ Serisini yükseltme sürecindeyiz ve bir dizi yatırımcıyla konuşuyoruz. Lider yatırımcıları veya değerlemeyi kesinleştirmedik. Piyasa spekülasyonları veya söylentileri hakkında yorum yapamayız.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala