bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

Coinbase, WooCommerce Ortaklığını Duyurdu

coinbase woocommerce ortakligini duyurdu

Kripto para borsası Coinbase, kripto para ödemelerinin yaygınlaşması için yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre Coinbase, WooCommerce ile ortaklık kurdu.

WooCommerce, Kripto Para Birimi Ödemelerine İzin Veriyor

Dünyanın en popüler açık kaynaklı bir e-ticaret platformu olan WooCommerce, ödeme seçeneklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. WordPress üzerine kurulu olan WooCommerce dünya genelinde faaliyet gösteren çevrimiçi mağazaların yüzde 25’ine güç veriyor. Eklenti ayrıca milyonlarca işletmenin çevrimiçi satış yapmasına ve siparişleri yönetmesine izin veriyor.

coinbase woocommerce ortakligini duyurdu 2

Coinbase ve WooCommerce tarafından yapılan açıklamaya göre WooCommerce satıcıları artık Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) dahil olmak üzere pek çok kripto para birimi ile ödeme kabul edebilecek. Duyuruda Coinbase Commerce tarafından desteklenen WooCommerce satıcıların artık Bitcoin, Bitcoin Cash, DAI, Ethereum, Litecoin, Dogecoin ya da USDC ile ödeme alabilecekleri belirtildi. Konu hakkında açıklama yapan Automattic Web3 Lideri Dave Lockie şu ifadeler kullandı:

Coinbase Commerce’i kripto ödeme işleme ortağı olarak WooCommerce Marketplace’e davet etmekten çok memnunuz. Coinbase ve WooCommerce, insanların çevrimiçi satın alma ve satış yapmaları için özgürlük ve esnekliğin önemi konusunda çok benzer değerleri paylaşıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala