Coinbase ve diğer kripto para borsaları XRP’yi yeniden kucakladı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri federal mahkemesinin gün içindeki XRP kararı sonrasında kripto para borsaları XRP’yi yeniden kucaklamaya başladı. Coinbase başta olmak üzere önde gelen kripto para borsaları yeniden XRP’yi listelemeye başladı.

Kripto Borsaları, Mahkeme Kararı Sonrasında XRP’yi Platformlarında Yeniden Listeliyor

Kripto para borsaları, Ripple’ın tokenı olan XRP’yi platformlarında yeniden listelemeye başlıyor. Bu, Amerika Birleşik Devletleri federal mahkemesinin Perşembe günkü kararı sonucunda gerçekleşiyor çünkü mahkeme, token satışlarının yatırım sözleşmeleri oluşturmadığına hükmetti.

Bir diğer büyük kripto para borsası olan Gemini cephesinde de benzer bir hazırlık yapılıyor. Konu hakkında açıklama yapan Gemini şu ifadeleri kullandı:

Gemini, XRP’nin spot ve türev ticaret için listelenmesini değerlendiriyor, çünkü bugünkü karara göre XRP’nin borsa satışı bir menkul kıymet oluşturmuyor.

Son olarak, Bitstamp XRP’yi kendi platformunda yeniden listeleyeceğini belirtti. Borsa, “Bugünkü mahkeme kararı ışığında, ABD’deki XRP ticaretine hemen geçerli olmak üzere yeniden başlıyoruz” dedi. Ripple’ın azınlık hissesinin olduğu Bitstamp konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bitstamp, XRP’yi listeye alan ilk borsalardan biriydi ve varlık için küresel bir likidite lideriyiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Burak Köse

BitMart 5.000 USDT’ye varan ödüllerle “Vadeli İşlem Yatırım Şöleni” kampanyasını başlattı

Önde gelen global dijital varlık alım satım platformlarından BitMart, 3 Ekim 2024 TSİ 05.00’dan 31 Ekim 2024 TSİ 20:59’a kadar sürecek “Vadeli İşlem Yatırım Şöleni” kampanyasını başlattığını duyurdu. Bu kampanya, kullanıcılara 5.000 USDT’ye varan ödüller kazanma şansı sunmakta ve BitMart’ın platforma olan desteği ve güveni için kullanıcılarına teşekkür etmesinin bir yolu olarak karşımıza çıkmaktadır. Kampanya, ...

Bağlantıyı kopyala