bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,550.29 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.69 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 612.11 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 144.53 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533985 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477768 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151579 0.14%

Coinbase, Seçmen Kaydı ve Eğitim Girişimi Başlattı

coinbase secmen kaydi ve egitim girisimi baslatti

Kripto para borsası Coinbase, Blockchain yeniliklerinin daha geniş kitlelere ulaşması için yeni girişimler başlatmaya devam ediyor. Coinbase, şimdilik ABD’de geçerli olacak olan seçmen kaydı ve eğitim girişimi başlattı.

Coinbase Yeni Eğitim Hizmetini Duyurdu

Coinbase tarafından yapılan açıklamada, “Topluluğumuzun temsilcilerinin ve kamu görevi adaylarının kripto için önemli konularda nerede durdukları hakkında daha fazla bilgi edinme konusundaki yoğun ilgilerine yanıt vermek ve seslerini duyurmanın yollarını bulmak için bugün bir seçmen kayıt portalı içeren ABD kripto politikası eğitim girişimimizi başlatıyoruz” ifadesi kullanıldı.

coinbase secmen kaydi ve egitim girisimi baslatti 2

Coinbase tarafından açıklamada, kripto topluluğuna Amerika Birleşik Devletleri genelinde gerçekleşen kritik politika tartışmalarına katılmaları için araçlar sağlamak adına daha geniş bir eğitim girişiminin bir parçası olarak bir seçmen kayıt aracının başlatıldığı duyuruldu. Yeni hizmeti başlatmasına neden olarak Coinbase, müşterilerinden bu tartışmalara katılmak istediklerini ve seslerini duyurmaya yardımcı olacak güvenilir kaynaklar, araçlar ve destek aradıkları talebini aldıklarını belirtti. Coinbase bu hizmeti şimdi başlatmasının nedenini ise, “Bugün kripto ve web3 her zamankinden daha fazla kamu yararı ve siyası tartışmalara konu oluyor. Siyasi adaylar onlar hakkında konuşuyor, halk onlarla ilgileniyor ve kripto topluluğu da onları şekillendirmeye çalışıyor. Bu nedenle müşterilerimizin bu tartışmalara katılımının gerçekleşmesini istiyoruz.” sözleriyle ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala