bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,528.41 4.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,929.49 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 548.61 4.15%
solana
Solana (SOL) $ 130.51 4.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510547 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446175 1.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12678 3.33%

Coinbase raporu: Kripto piyasası ve Bitcoin için sinyal!

Coinbase kripto rapor

Kripto borsası Coinbase, yayımladığı bir raporda kripto piyasasına kurumsal ilginin yüksek olduğunu ve ikinci çeyrekte daha fazla canlılık görülebileceğini belirtti.

Kripto para piyasası son günlerde volatilite kazanmış durumda. Piyasa, Bitcoin halving’inde son düzlüğe girilirken aşağı yönlü bir harekete başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 65.500 dolara kadar geri çekildi. BTC’deki düşüş, piyasanın görünümünü negatife çevirdi.

Kripto sektörünün birçok aktörü, halving öncesi düzeltme beklentisini yineledi. Diğer taraftan Coinbase, yayımladığı bir rapor ile yatırımcıların gönlüne su serpti. Coinbase, raporda, kripto piyasasının olumlu bir ikinci çeyreğe hazırlandığını belirtti.

coinbase kripto btc

Coinbase kripto piyasasından umutlu

Kripto para borsası Coinbase, sektörün gidişatından oldukça umutlu. Coinbase, kripto piyasasının ikinci çeyreğine ve halving’e dair rapor hazırladı.

Coinbase raporunda, 20 Nisan’da gerçekleşmesi beklenilen halving’in halen daha kripto sektörünün ana olayı olduğunu aktardı. Raporda, heyecanlı ilerleyen kripto piyasasına kurumsalların daha fazla yaklaşacağı belirtildi. Coinbase, birçok aracı kurumun spot Bitcoin ETF’lerini onaylamaya yakın olduğunu öne sürdü.

Cuma günü yayımladığı raporunda Coinbase, kripto piyasasının gündemin pozitif görünmesinden dolayı olumlu bir ikinci çeyreğe hazırlandığını belirtti. Rapor, olumlu ilerleyişin halving sonrasında başlayacağını ifade etti.

Bilindiği üzere halving ile birlikte Bitcoin blok ödülleri yarılanacak ve madencilik zorluğu artacak. Sınırlı bir arza sahip olan BTC, daha nadir elde edilen varlık haline gelecek. Bu nedenle piyasa boğa koşusu beklentisi içerisinde.

Analistler David Duong ve David Han, kripto piyasasının gidişatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundular. Analistler, “Talep tarafında, birçok aracı kurumun spot bitcoin borsa yatırım fonları (ETF’ler) gibi yeni finansal teklifler üzerinde durum tespiti yaparken kullandığı 90 günlük inceleme süresi 10 Nisan gibi erken bir tarihte sona erebilir” şeklinde açıklama yaptı.

Son olarak Coinbase, orta vadede ABD merkezli spot Bitcoin ETF’leri için önemli bir sermayenin kilidinin açılabileceğini belirtti. Bu, şirketlerin ikinci çeyreğe hazırlık yapmalarıyla ilişkilendirildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala