Coinbase, NBA ve WNBA ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Amerika’nın en büyük kripto para borsası olan Coinbase, Ulusal Basketbol Birliği (NBA) ve Kadınlar Ulusal Basketbol Birliği (WBNA) ile özel kripto para sponsoru olarak hizmet vermek için çok yıllı bir ortaklığa girdiğini duyurdu.

Bu yeni sponsorluk anlaşması ile birlikte, Coinbase’in logosu ve markası, televizyonda yayınlanan oyunlar ve ligler sırasında görünecek. Böylelikle Coinbase liglerdeki ilk kripto platformu olacak. 

coinbase nba ve wnba ile sponsorluk anlasmasi imzaladi 1

Coinbase, NBA ve WNBA ile Sahalara Çıkacak

Borsa ek olarak NBA G League, NBA 2k League ve ABD Basketbolunun ortağı da oldu. 

Kripto spor ortaklıkları daha yaygın hale geliyor. Örneğin FTX, yakın zamanda MLB sponsorluğunu açıklamış ve Miami Heat basketbol takımının stadyumunun isim haklarına sahip olmuştu.

Bu ve benzeri adımlar kripto para dünyasını daha geniş kitlelere tanıtırken, kripto para endüstrisininde giderek daha hızlı kabul görmesine olanak tanıyor.

Coinbase’in baş pazarlama sorumlusu Kate Rouch, şirketin NBA ile güçlerini birleştirmekten gurur duyduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

“İnandığınız şeylere katılma ve bunlardan yararlanma özgürlüğü Coinbase’in misyonunun merkezinde yer almaktadır. Buna NBA ve WNBA hayranlarından daha fazla kimse inanamazdı. Liglerin resmi kripto para birimi ortağı olmaktan gurur duyuyoruz.”

 

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Eski Bitcoin’lerin hareketi: 15 yıllık sessizlik bozuldu

Paribu Araştırma İçerikleri Yöneticisi Nergis Karababa, BTCHaber TV canlı yayınında Emirhan Erdoğan’ın sorularını yanıtladı. Karababa, uzun yıllardır hareketsiz olan bazı eski Bitcoin’lerin tekrar piyasaya girdiğini belirterek bu durumun kripto dünyasında geniş yankı uyandırdığını söyledi. 15 yıl boyunca taşınmayan bu Bitcoin’lerin merkezi bir borsaya taşındığı Arkham Intelligence tarafından tespit edildi. Bitcoin’de şaşırtan hareket Karababa, bu hareketin, ...

Bağlantıyı kopyala