bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,357.51 4.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.31 3.84%
bnb
BNB (BNB) $ 562.99 4.44%
solana
Solana (SOL) $ 144.87 8.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502215 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469086 4.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152974 4.72%

Coinbase Cloud ve Figment, Yeni Bir Stake Hizmeti Sunacak

Coinbase Cloud ve Figment Yeni Bir Stake Hizmeti Sunacak

Kripto sektörü tüm hızıyla gelişmeye devam ederken bir adım da Coinbase Cloud ve Figment’ten geldi. Öyle ki Coinbase ve kripto staking firması Figment, kurumsal yatırımcılara yönelik yeni bir likit staking protokolünün geliştirilmesi için güçlerini birleştirecek.

Coinbase Cloud ve Figment, Yeni Bir Stake Hizmeti Sunacak

Coinbase Cloud ve Figment Yani Stake Ürünü İçin İş Birliği Yapacak

Kripto dünyasında staking işlemleri son dönemde oldukça popüler bir hâle gelmiş durumda. Yatırımlarını uzun vadeli tutan yatırımcılar, bu varlıklarını beklemede tutarken aynı zamanda kazanç da elde etmek için bu tarz yatırımlar yapıyor. Diğer taraftan son dönemde çıkan ve APR oranı oldukça yüksek projeler de dikkat çekiyor. Ancak projelerin güvenliği konusunda çekinceler olabiliyor. Bu yüzden Coinbase Cloud ve Figment, Alluvial protokolü ile kurumsal yatırımcıların da staking hizmetlerinden yararlanabilmesini amaçlıyor.

Konu hakkında konuşan Figment‘te Stake Ürünleri Eski Başkanı Matt Leisinger şu ifadelere yer verdi:

“Alanın ihtiyaç duyduğu şey, işletmelerin ve kurumların, uyumluluk gereksinimleriyle uyumlu kalırken şekillendirilebilir likiditeden yararlanma fırsatıdır. Uyumluluğu anlayan ve KYC / AML kontrollerini yürüten güvenilir entegratörlerle çalışarak, Alluvial, kurumların varlıklarını riske atmasını kolaylaştıran protokole sorunsuz rampalar oluşturabilecek” 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala